Nabeschouwing Alcorcón - Real Madrid (4-0) || Copa Del Rey 2009/2010

Dinsdag 27 oktober 2009 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2009/2010 neemt Alcorcón het dinsdag 27 oktober 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Alcorcón - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcorcón - Real Madrid (4-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Alcorcón en Real Madrid is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Alcorcón. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Alcorcón op voorsprong te komen via een doelpunt van Borja Pérez. Helaas voor Alcorcón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Alcorcón dat via Arbeloa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Ernesto dacht na 41 minuten te scoren voor Alcorcón, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 53e minuut scoorde Alcorcón via Borja Pérez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Alcorcón - Real Madrid
4
0
LIVE Alcorcón - Real Madrid 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcorcón - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Borja Gómez Alcorcón
17' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Borja Pérez Alcorcón
22' Eigen doelpunt Alcorcón Eigen doelpunt Arbeloa Alcorcón
41' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Ernesto Alcorcón
43' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Guti Real Madrid
45' Wissel Real Madrid Wissel F. Gago voor Guti Real Madrid
52' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Íñigo López Alcorcón
53' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Borja Pérez Alcorcón
61' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Albiol Real Madrid
61' Wissel Real Madrid Wissel Marcelo voor Granero Real Madrid
63' Wissel Alcorcón Wissel Jérémy voor Ernesto Alcorcón
71' Wissel Real Madrid Wissel R. van Nistelrooy voor Raúl Real Madrid
73' Wissel Alcorcón Wissel Carmelo voor Fernando Béjar Alcorcón
77' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor M. Diarra Real Madrid
81' Wissel Alcorcón Wissel Sergio Bravo voor Borja Pérez Alcorcón
89' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Juanma Alcorcón