Nabeschouwing Chiclana - Melilla CD (3-0) || Copa Del Rey 2024/2025

Woensdag 9 oktober 2024 - 21:00 uur



In de Copa Del Rey 2024/2025 neemt Chiclana het woensdag 9 oktober 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Melilla CD. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal del Chiclana in Chiclana de la Frontera.

Via de Chiclana - Melilla CD live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chiclana - Melilla CD (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Chiclana en Melilla CD is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Chiclana. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door J. Caballero, waarmee Chiclana met 1-0 de leiding nam. Chiclana vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dani Guerrero op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Chiclana, waarmee Juanito zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Chiclana een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Chiclana - Melilla CD
Goals
3
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
17
10
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
71
82
Gevaarlijke aanvallen
74
52
Corners
5
3
Wissels
5
4
LIVE Chiclana - Melilla CD 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chiclana - Melilla CD teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Chiclana Doelpunt J. Caballero Chiclana 1-0
37' Doelpunt Chiclana Doelpunt Dani Guerrero Chiclana 2-0
53' Doelpunt Chiclana Doelpunt Juanito Chiclana 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Chiclana - Melilla CD
Opstellingen Chiclana - Melilla CD

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chiclana - Melilla CD

Chiclana en Melilla CD spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Chiclana en Melilla CD elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Chiclana 0
Winst Melilla CD 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Chiclana - Melilla CD Opstelling Chiclana Opstelling Melilla CD Live Chiclana - Melilla CD Live Chiclana - Melilla CD kijken Chiclana - Melilla CD kijken Live Chiclana - Melilla CD stream Chiclana - Melilla CD Fox Sports Nabeschouwing Chiclana - Melilla CD Uitslag Chiclana - Melilla CD Statistieken Chiclana - Melilla CD Copa Del Rey 2024/2025 Chiclana - Melilla CD wedden Chiclana - Melilla CD gokken Chiclana - Melilla CD Unibet