Nabeschouwing Real Oviedo - Eibar (1-0) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Real Oviedo het woensdag 25 augustus 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Carlos Tartiere (Oviedo) in Oviedo.

Via de Real Oviedo - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Oviedo - Eibar (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Oviedo en Eibar is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Oviedo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Nacho Garro van SD Eibar. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 101e minuut het veld moest verlaten. In de 115e minuut was het Real Oviedo dat via Manu Busto dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Oviedo - Eibar
1
0
LIVE Real Oviedo - Eibar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Oviedo - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor Phumipha Real Oviedo
58' Wissel SD Eibar Wissel Alex García voor Cuevas SD Eibar
60' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Nacho Garro SD Eibar
60' Wissel Real Oviedo Wissel Aitor Sanz voor Phumipha Real Oviedo
63' Wissel SD Eibar Wissel Albistegui voor Carlos Rubén SD Eibar
70' Wissel SD Eibar Wissel Jokin López voor Mikel Arruabarrena SD Eibar
78' Wissel Real Oviedo Wissel Jandro voor Pelayo Real Oviedo
93' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor Perona Real Oviedo
101' Tweede gele kaart SD Eibar Tweede gele kaart voor Nacho Garro SD Eibar
101' Wissel Real Oviedo Wissel Miguel voor Perona Real Oviedo
113' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Xabi Irureta SD Eibar
115' Doelpunt Real Oviedo Doelpunt Manu Busto Real Oviedo
116' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Añibarro SD Eibar