Nabeschouwing Sonseca - Parla Escuela (0-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2024/2025

Woensdag 9 oktober 2024 - 18:30 uur



In de Copa Del Rey 2024/2025 neemt Sonseca het woensdag 9 oktober 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Parla Escuela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Martín Torres in Asuncion.

Via de Sonseca - Parla Escuela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sonseca - Parla Escuela (0-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Sonseca en Parla Escuela is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Parla Escuela. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Parla Escuela dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 99e minuut door David Greciano, waarmee Parla Escuela met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Parla Escuela die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sonseca - Parla Escuela
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
8
11
Schoten op doel
0
2
Aanvallen
140
110
Gevaarlijke aanvallen
48
48
Overtredingen
22
20
Corners
1
4
Wissels
4
2
LIVE Sonseca - Parla Escuela 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sonseca - Parla Escuela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
99' Doelpunt Parla Escuela Doelpunt David Greciano Parla Escuela 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sonseca - Parla Escuela
Opstellingen Sonseca - Parla Escuela

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sonseca - Parla Escuela

Sonseca en Parla Escuela spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Sonseca en Parla Escuela elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Sonseca 0
Winst Parla Escuela 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sonseca - Parla Escuela Opstelling Sonseca Opstelling Parla Escuela Live Sonseca - Parla Escuela Live Sonseca - Parla Escuela kijken Sonseca - Parla Escuela kijken Live Sonseca - Parla Escuela stream Sonseca - Parla Escuela Fox Sports Nabeschouwing Sonseca - Parla Escuela Uitslag Sonseca - Parla Escuela Statistieken Sonseca - Parla Escuela Copa Del Rey 2024/2025 Sonseca - Parla Escuela wedden Sonseca - Parla Escuela gokken Sonseca - Parla Escuela Unibet