Nabeschouwing UD Logroñés - Valencia (0-3) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 27 oktober 2010 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt UD Logroñés het woensdag 27 oktober 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Municipal in Estadio Nuevo Municipal.

Via de UD Logroñés - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UD Logroñés - Valencia (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen UD Logroñés en Valencia is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 55e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Aduriz. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Valencia dat via Aduriz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Vicente dacht na 79 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken UD Logroñés - Valencia
LIVE UD Logroñés - Valencia 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UD Logroñés - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Valencia Gele kaart voor É. Banega Valencia
26' Gele kaart Valencia Gele kaart voor A. Domínguez Valencia
43' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Iñaki UD Logroñés
52' Wissel Valencia Wissel M. Stankevicius voor H. Maduro Valencia
55' Doelpunt Valencia Doelpunt Aduriz Valencia
56' Wissel UD Logroñés Wissel A. Guira voor Gibanel UD Logroñés
60' Doelpunt Valencia Doelpunt Aduriz Valencia
60' Wissel UD Logroñés Wissel Popo voor Iñaki UD Logroñés
62' Wissel Valencia Wissel Soldado voor Aduriz Valencia
67' Wissel Valencia Wissel Vicente voor Mata Valencia
70' Wissel UD Logroñés Wissel Cervero voor G. Laget UD Logroñés
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Albelda Valencia
79' Doelpunt Valencia Doelpunt Vicente Valencia