Nabeschouwing UD San Pedro - Ceuta 6 de Junio (4-2) || Copa Del Rey 2024/2025

Woensdag 9 oktober 2024 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2024/2025 neemt UD San Pedro het woensdag 9 oktober 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ceuta 6 de Junio. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal in San Pedro de Alcántara.

Via de UD San Pedro - Ceuta 6 de Junio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UD San Pedro - Ceuta 6 de Junio (4-2)

Het Copa Del Rey duel tussen UD San Pedro en Ceuta 6 de Junio is geëindigd in een 4-2 overwinning voor UD San Pedro. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door G. Francisco, waarmee UD San Pedro met 1-0 de leiding nam. UD San Pedro vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Carmona op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut wist Ceuta 6 de Junio de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Hamad Bujiar.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat de 2-2 maakte voor Ceuta 6 de Junio. In de 84e minuut werd van Ceuta 6 de Junio met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Ceuta 6 de Junio met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens UD San Pedro dat via nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 92e minuut. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 99e minuut was het UD San Pedro dat via de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-2 eindstand in het voordeel van UD San Pedro.

LIVE UD San Pedro - Ceuta 6 de Junio 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UD San Pedro - Ceuta 6 de Junio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt UD San Pedro Doelpunt G. Francisco UD San Pedro 1-0
27' Doelpunt UD San Pedro Doelpunt K. Carmona UD San Pedro 2-0
35' Doelpunt Ceuta 6 de Junio Doelpunt A. Hamad Bujiar Ceuta 6 de Junio 2-1
68' Doelpunt Ceuta 6 de Junio Doelpunt Ceuta 6 de Junio 2-2
84' Rode kaart Ceuta 6 de Junio Rode kaart voor Ceuta 6 de Junio
92' Doelpunt UD San Pedro Doelpunt UD San Pedro 3-2
99' Doelpunt UD San Pedro Doelpunt UD San Pedro 4-2