Nabeschouwing Milan - Cagliari (4-1) || Coppa Italia 2023/2024

Dinsdag 2 januari 2024 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Milan het dinsdag 2 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Cagliari (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Milan en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Prontera geëindigd in een 4-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door L. Jović, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Milan vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Jović op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Milan, waarmee C. Traorè zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 87 minuten deed Paulo Azzi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cagliari werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist Rafael Leão namens Milan de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alessandro Prontera bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Milan.

LIVE Milan - Cagliari 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Milan Doelpunt L. Jović met assist van T. Hernández Milan 1-0
42' Doelpunt Milan Doelpunt L. Jović met assist van T. Hernández Milan 2-0
50' Doelpunt Milan Doelpunt C. Traorè Milan 3-0
59' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Alessandro Di Pardo Cagliari
61' Wissel Milan Wissel A. Florenzi voor D. Calabria Milan
63' Wissel Cagliari Wissel Paulo Azzi voor Jakub Jankto Cagliari
64' Wissel Cagliari Wissel Gastón Pereiro voor Andrea Petagna Cagliari
70' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Alessandro Deiola Cagliari
70' Wissel Milan Wissel Rafael Leão voor C. Traorè Milan
71' Wissel Milan Wissel C. Pulišić voor L. Romero Milan
72' Wissel Cagliari Wissel Ibrahim Sulemana voor Marco Mancosu Cagliari
72' Wissel Cagliari Wissel Gabriele Zappa voor Alessandro Di Pardo Cagliari
80' Wissel Milan Wissel D. Bartesaghi voor Álex Jiménez Milan
80' Wissel Milan Wissel K. Zeroli voor T. Reijnders Milan
87' Doelpunt Cagliari Doelpunt Paulo Azzi met assist van Adam Obert Cagliari 3-1
88' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Paulo Azzi Cagliari
91' Doelpunt Milan Doelpunt Rafael Leão met assist van C. Pulišić Milan 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Cagliari
Opstellingen Milan - Cagliari
De opstellingen van Milan en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Cagliari

Milan en Cagliari spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Prontera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en Cagliari elkaar treffen in de Coppa Italia.