Nabeschouwing Brescia - Venezia (3-1) || Coppa Italia 2024/2025

Zondag 11 augustus 2024 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2024/2025 neemt Brescia het zondag 11 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Mario Rigamonti in Brescia.

Via de Brescia - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Venezia (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Brescia en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geëindigd in een 3-1 overwinning voor Brescia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Gennaro Borrelli, waarmee Brescia met 1-0 de leiding nam. Brescia vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Giacomo Olzer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Brescia, waarmee Giacomo Olzer zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 89 minuten deed Jay Idzes iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Venezia werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Venezia echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Brescia.

LIVE Brescia - Venezia 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Brescia Doelpunt Gennaro Borrelli met assist van Dimitri Bisoli Brescia 1-0
46' Doelpunt Brescia Doelpunt Giacomo Olzer met assist van Dimitri Bisoli Brescia 2-0
46' Wissel Venezia Wissel Saad El Haddad voor Issa Doumbia Venezia
61' Wissel Brescia Wissel Ante Matej Juric voor Gennaro Borrelli Brescia
64' Wissel Venezia Wissel Antonio Candela voor Richie Sagrado Venezia
64' Wissel Venezia Wissel Nunzio Lella voor Alfred Duncan Venezia
74' Wissel Brescia Wissel Domen Crnigoj voor Davide Adorni Brescia
74' Wissel Venezia Wissel Andrea Papetti voor Magnus Kofod Andersen Venezia
74' Wissel Venezia Wissel Antonio Raimondo voor Nicholas Pierini Venezia
75' Wissel Brescia Wissel Niccolò Corrado voor Nicolas Galazzi Brescia
82' Doelpunt Brescia Doelpunt Giacomo Olzer met assist van Andrea Cistana Brescia 3-0
84' Wissel Brescia Wissel Flavio Bianchi voor Giacomo Olzer Brescia
85' Wissel Brescia Wissel Fabrizio Paghera voor Matthias Verreth Brescia
89' Doelpunt Venezia Doelpunt Jay Idzes met assist van Saad El Haddad Venezia 3-1
92' Gele kaart Venezia Gele kaart voor Marin Šverko Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Brescia - Venezia
Opstellingen Brescia - Venezia
De opstellingen van Brescia en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brescia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Venezia zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Brescia - Venezia

Brescia en Venezia spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brescia en Venezia elkaar treffen in de Coppa Italia.