Nabeschouwing Carrarese - Catania (2-1) || Coppa Italia 2024/2025

Zaterdag 3 augustus 2024 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2024/2025 neemt Carrarese het zaterdag 3 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Catania. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio dei Marmi in Carrara.

Via de Carrarese - Catania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carrarese - Catania (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Carrarese en Catania is onder leiding van scheidsrechter Andrea Calzavara geëindigd in een 2-1 overwinning voor Carrarese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Luigi Cherubini, waarmee Carrarese met 1-0 de leiding nam. Catania kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gabriel Popovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette Leonardo Cerri zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Carrarese de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrea Calzavara, waardoor Carrarese een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Carrarese - Catania 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carrarese - Catania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Catania Gele kaart voor Gabriel Popovic Catania
33' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor Riccardo Palmieri Carrarese
46' Doelpunt Carrarese Doelpunt Luigi Cherubini Carrarese 1-0
46' Wissel Carrarese Wissel Luigi Cherubini voor Riccardo Palmieri Carrarese
46' Wissel Carrarese Wissel Davide Grassini voor Niccolò Belloni Carrarese
50' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor Nicolás Schiavi Carrarese
54' Doelpunt Catania Doelpunt Gabriel Popovic Catania 1-1
64' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor Emanuele Zuelli Nicolás Schiavi Carrarese
68' Wissel Carrarese Wissel Manuel Cicconi voor Carrarese
78' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor Ryduan Palermo Giuseppe Panico Carrarese
82' Wissel Carrarese Wissel Giuseppe De Luca voor Cosimo Chiricò Carrarese
82' Wissel Catania Wissel Carmelo Forti voor Stefano Sturaro Catania
85' Wissel Catania Wissel Leonardo Cerri voor Alessandro Capello Catania
89' Doelpunt Carrarese Doelpunt Leonardo Cerri Carrarese 2-1
92' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor Marco Imperiale Carrarese
93' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor Carrarese
Video hoogtepunten en samenvatting Carrarese - Catania
Opstellingen Carrarese - Catania
De opstellingen van Carrarese en Catania zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carrarese gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Catania zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Domenico Toscano
Voorbeschouwing Carrarese - Catania

Carrarese en Catania spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrea Calzavara en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Carrarese en Catania elkaar treffen in de Coppa Italia.