Nabeschouwing Cremonese - Bari 1908 (1-1) (5-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2024/2025 neemt Cremonese het zaterdag 10 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bari 1908. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giovanni Zini in Cremona.

Via de Cremonese - Bari 1908 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - Bari 1908 (1-1) (5-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Cremonese en Bari 1908 is onder leiding van scheidsrechter Simone Galipò geëindigd in een overwinning voor Cremonese. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Cremonese het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

In de 61e minuut dacht Cremonese op voorsprong te komen via een doelpunt van Mattia Maita. Helaas voor Cremonese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Bari 1908 dat via Andrija Novakovich dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Simone Galipò.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van Cremonese, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Cremonese - Bari 1908 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - Bari 1908 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel Cremonese Wissel Franco Vázquez voor Dennis Johnsen Cremonese
44' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor Costantino Favasuli Bari 1908
46' Wissel Cremonese Wissel Andrea Oliveri voor Emile Dorval Cremonese
58' Wissel Cremonese Wissel Manuel De Luca voor Frank Tsadjout Cremonese
58' Wissel Bari 1908 Wissel Tommaso Barbieri voor Luca Zanimacchia Bari 1908
61' Doelpunt Cremonese Doelpunt Mattia Maita met assist van Raffaele Maiello Cremonese
61' Giacomo Manzari Lorenzo Sgarbi Cremonese
68' Wissel Bari 1908 Wissel Manuel De Luca voor Michele Castagnetti Bari 1908 1-0
71' Wissel Bari 1908 Wissel Manuel De Luca voor Bari 1908
72' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt Andrija Novakovich met assist van Kevin Lasagna Bari 1908
77' Wissel Cremonese Wissel Federico Bonazzoli voor Costantino Favasuli Cremonese
80' Wissel Cremonese Wissel Giacomo Manzari voor Giuseppe Sibilli Cremonese 1-1
81' Wissel Cremonese Wissel Zan Majer voor Michele Castagnetti Cremonese
82' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor Federico Bonazzoli Jari Vandeputte Cremonese
92' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor Franco Vázquez Cremonese
1' Penalty gescoord in shootout Cremonese Penalty gescoord in shootout Ahmad Benali Cremonese 0-1
2' Penalty gemist in shootout Bari 1908 Penalty gemist in shootout Manuel De Luca Bari 1908 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Cremonese Penalty gescoord in shootout Francesco Vicari Cremonese 1-1
4' Penalty gescoord in shootout Bari 1908 Penalty gescoord in shootout Franco Vázquez Bari 1908 2-1
5' Penalty gescoord in shootout Cremonese Penalty gescoord in shootout Giuseppe Sibilli Cremonese 2-2
6' Penalty gescoord in shootout Bari 1908 Penalty gescoord in shootout Leonardo Sernicola Bari 1908 3-2
7' Penalty gescoord in shootout Cremonese Penalty gescoord in shootout Giacomo Manzari Cremonese 3-3
8' Penalty gescoord in shootout Bari 1908 Penalty gescoord in shootout Tommaso Barbieri Bari 1908 4-3
9' Penalty gemist in shootout Cremonese Penalty gemist in shootout Andrija Novakovich Cremonese 4-4
10' Penalty gemist in shootout Bari 1908 Penalty gemist in shootout Michele Collocolo Bari 1908 4-4
11' Penalty gescoord in shootout Cremonese Penalty gescoord in shootout Andrea Oliveri Cremonese 4-4
12' Penalty gescoord in shootout Cremonese Penalty gescoord in shootout Federico Bonazzoli Cremonese 5-4
92' Penalty gescoord in shootout Bari 1908 Penalty gescoord in shootout Valentin Antov Bari 1908
Video hoogtepunten en samenvatting Cremonese - Bari 1908
Opstellingen Cremonese - Bari 1908
De opstellingen van Cremonese en Bari 1908 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cremonese gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Bari 1908 zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cremonese - Bari 1908

Cremonese en Bari 1908 spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simone Galipò en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cremonese en Bari 1908 in de Coppa Italia vond plaats op 12 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bari 1908. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bari 1908 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Cremonese te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cremonese. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.