Nabeschouwing Empoli - Catanzaro (4-1) || Coppa Italia 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2024/2025 neemt Empoli het zaterdag 10 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Catanzaro. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Catanzaro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Catanzaro (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Empoli en Catanzaro is onder leiding van scheidsrechter Alberto Arena geëindigd in een 4-1 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Jacopo Fazzini, waarmee Empoli met 1-0 de leiding nam. Catanzaro kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Federico Bonini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette Lorenzo Colombo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Empoli de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Empoli vergroot nadat Sebastiano Esposito de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist Jacopo Fazzini namens Empoli de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alberto Arena bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Empoli.

LIVE Empoli - Catanzaro 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Catanzaro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Empoli Doelpunt Jacopo Fazzini met assist van Liberato Cacace Empoli 1-0
13' Doelpunt Catanzaro Doelpunt Federico Bonini met assist van Simone Pontisso Catanzaro 1-1
46' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor Stefano Scognamillo Catanzaro
48' Doelpunt Empoli Doelpunt Lorenzo Colombo met assist van Sebastiano Esposito Empoli 2-1
56' Doelpunt Empoli Doelpunt Sebastiano Esposito Empoli 3-1
61' Wissel Catanzaro Wissel Marco Pompetti voor Jacopo Petriccione Catanzaro
61' Wissel Catanzaro Wissel Filippo Pittarello voor Tommaso Biasci Catanzaro
65' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor Simone Pontisso Catanzaro
68' Wissel Catanzaro Wissel Riccardo Turricchia voor Giovanni Volpe Catanzaro
76' Wissel Empoli Wissel Francesco Caputo voor Lorenzo Colombo Empoli
76' Wissel Empoli Wissel Emmanuel Ekong voor Sebastiano Esposito Empoli
84' Wissel Empoli Wissel Petar Stojanović voor Emmanuel Gyasi Empoli
89' Wissel Catanzaro Wissel Francesco Karol Maiolo voor Simone Pontisso Catanzaro
93' Doelpunt Empoli Doelpunt Jacopo Fazzini met assist van Luca Marianucci Empoli 4-1
91' Wissel Empoli Wissel Nicolas Haas voor Liam Henderson Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Catanzaro
Opstellingen Empoli - Catanzaro
De opstellingen van Empoli en Catanzaro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Catanzaro zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Catanzaro

Empoli en Catanzaro spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Arena en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Empoli en Catanzaro elkaar treffen in de Coppa Italia.