Nabeschouwing Genoa - Reggiana (1-0) || Coppa Italia 2024/2025

Vrijdag 9 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2024/2025 neemt Genoa het vrijdag 9 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reggiana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Reggiana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Reggiana (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Genoa en Reggiana is onder leiding van scheidsrechter Davide Di Marco geëindigd in een 1-0 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door Junior Messias, waarmee Genoa met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Genoa uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Genoa - Reggiana 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Reggiana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Milan Badelj Genoa
16' Gele kaart Reggiana Gele kaart voor Antonio Vergara Reggiana
48' Gele kaart Reggiana Gele kaart voor Paolo Rozzio Reggiana
52' Gele kaart Reggiana Gele kaart voor Andrea Meroni Reggiana
55' Wissel Reggiana Wissel Tobías Reinhart voor Onur Cinel Reggiana
56' Wissel Reggiana Wissel Orji Okwonkwo voor Matteo Maggio Reggiana
61' Wissel Genoa Wissel Ruslan Malinovskiy voor Milan Badelj Genoa
61' Wissel Genoa Wissel Alessandro Zanoli voor Stefano Sabelli Genoa
62' Wissel Reggiana Wissel Lorenzo Libutti voor Alessandro Sersanti Reggiana
65' Doelpunt Genoa Doelpunt Junior Messias met assist van Ruslan Malinovskiy Genoa 1-0
77' Wissel Reggiana Wissel Oliver Urso voor Giacomo Cavallini Reggiana
77' Wissel Reggiana Wissel Luca Vido voor Riccardo Fiamozzi Reggiana
85' Wissel Genoa Wissel Jeff Ekhator voor Vitinha Genoa
88' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Koni De Winter Genoa
91' Wissel Genoa Wissel Seydou Fini voor Junior Messias Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Reggiana
Opstellingen Genoa - Reggiana
De opstellingen van Genoa en Reggiana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Reggiana zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.