Nabeschouwing Lecce - Mantova (2-1) || Coppa Italia 2024/2025

Maandag 12 augustus 2024 - 18:30 uur

In de Coppa Italia 2024/2025 neemt Lecce het maandag 12 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mantova. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Mantova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Mantova (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Lecce en Mantova is onder leiding van scheidsrechter Mario Perri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Kialonda Gaspar, waarmee Lecce met 1-0 de leiding nam. Mantova kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Davide Bragantini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette Nikola Krstovic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lecce de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Perri, waardoor Lecce een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lecce - Mantova 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Mantova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Lecce Doelpunt Kialonda Gaspar met assist van Antonino Gallo Lecce 1-0
29' Gele kaart Mantova Gele kaart voor Matteo Solini Mantova
50' Gele kaart Mantova Gele kaart voor Antonio Fiori Mantova
60' Wissel Lecce Wissel Filip Marchwiński voor Hamza Rafia Lecce
60' Wissel Lecce Wissel Medon Berisha voor Balthazar Pierret Lecce
60' Wissel Lecce Wissel Lameck Banda voor Tete Morente Lecce
67' Wissel Mantova Wissel Davide Bragantini voor Mattia Aramu Mantova
67' Wissel Mantova Wissel David Wieser voor Francesco Galuppini Mantova
71' Gele kaart Mantova Gele kaart voor Salvatore Burrai Mantova
73' Doelpunt Mantova Doelpunt Davide Bragantini met assist van David Wieser Mantova 1-1
73' Wissel Mantova Wissel Davis Mensah voor Leonardo Mancuso Mantova
73' Wissel Mantova Wissel Simone Trimboli voor Mattia Muroni Mantova
76' VAR: Afgekeurd doelpunt Kialonda Gaspar Afgekeurd doelpunt vanwege hands Kialonda Gaspar Lecce
78' Wissel Lecce Wissel Santiago Pierotti voor Patrick Dorgu Lecce
80' Wissel Mantova Wissel Francesco Ruocco voor Antonio Fiori Mantova
86' Doelpunt Lecce Doelpunt Nikola Krstovic met assist van Lameck Banda Lecce 2-1
90' Wissel Lecce Wissel Rémi Oudin voor Nikola Krstovic Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Mantova
Opstellingen Lecce - Mantova
De opstellingen van Lecce en Mantova zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mantova zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Davide Possanzini
Voorbeschouwing Lecce - Mantova

Lecce en Mantova spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Perri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lecce en Mantova elkaar treffen in de Coppa Italia.