Nabeschouwing Napoli - Modena (0-0) (4-3 na strafschoppen) || Coppa Italia 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2024/2025 neemt Napoli het zaterdag 10 augustus 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Modena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Modena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Modena (0-0) (4-3 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Modena is onder leiding van scheidsrechter Kevin Bonacina geëindigd in een overwinning voor Napoli. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Napoli het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het was Napoli dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Napoli, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

LIVE Napoli - Modena 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Modena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Frank Anguissa Napoli
66' Wissel Napoli Wissel Giovanni Simeone voor Giacomo Raspadori Napoli
69' Wissel Modena Wissel Fabio Abiuso voor Ettore Gliozzi Modena
73' Wissel Napoli Wissel Cyril Ngonge voor Pasquale Mazzocchi Napoli
73' Wissel Napoli Wissel Mathías Olivera voor Leonardo Spinazzola Napoli
78' Wissel Modena Wissel Kleis Bozhanaj voor Riyad Idrissi Modena
78' Wissel Modena Wissel Cristian Cauz voor Matteo Cotali Modena
86' Wissel Napoli Wissel Walid Cheddira voor Matteo Politano Napoli
1' Penalty gescoord in shootout Napoli Penalty gescoord in shootout Giovanni Di Lorenzo Napoli 1-0
2' Penalty gescoord in shootout Modena Penalty gescoord in shootout Antonio Palumbo Modena 1-1
3' Penalty gemist in shootout Napoli Penalty gemist in shootout Walid Cheddira Napoli 1-1
4' Penalty gescoord in shootout Modena Penalty gescoord in shootout Luca Magnino Modena 1-2
5' Penalty gescoord in shootout Napoli Penalty gescoord in shootout Cyril Ngonge Napoli 2-2
6' Penalty gescoord in shootout Napoli Penalty gescoord in shootout Thomas Battistella Napoli 3-2
7' Penalty gemist in shootout Modena Penalty gemist in shootout Giovanni Simeone Modena 3-2
8' Penalty gescoord in shootout Modena Penalty gescoord in shootout Kleis Bozhanaj Modena 3-3
9' Penalty gescoord in shootout Napoli Penalty gescoord in shootout Khvicha Kvaratskhelia Napoli 4-3
10' Penalty gemist in shootout Modena Penalty gemist in shootout Giovanni Zaro Modena 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Modena
Opstellingen Napoli - Modena
De opstellingen van Napoli en Modena zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Modena zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Pierpaolo Bisoli
Voorbeschouwing Napoli - Modena

Napoli en Modena spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Bonacina en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en Modena elkaar treffen in de Coppa Italia.