Nabeschouwing Sassari Torres - Mantova (1-2) || Coppa Italia 2024/2025

Zaterdag 3 augustus 2024 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2024/2025 neemt Sassari Torres het zaterdag 3 augustus 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mantova. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Vanni Sanna in Sassari.

Via de Sassari Torres - Mantova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassari Torres - Mantova (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Sassari Torres en Mantova is onder leiding van scheidsrechter Andrea Zanotti geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mantova. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Simone Trimboli, waarmee Mantova met 0-1 de leiding nam. Mantova vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Antonio Fiori op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Davide Bragantini dacht na 64 minuten te scoren voor Sassari Torres, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 74e minuut was het Sassari Torres dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Patricio Alexis Goglino, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrea Zanotti, waardoor Mantova een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sassari Torres - Mantova 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassari Torres - Mantova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Mantova Doelpunt Simone Trimboli Mantova 0-1
21' Doelpunt Mantova Doelpunt Antonio Fiori Mantova 0-2
24' Gele kaart Sassari Torres Gele kaart voor Paolo Dametto Sassari Torres
37' Gele kaart Mantova Gele kaart voor Salvatore Burrai Mantova
46' Gele kaart Sassari Torres Gele kaart voor Abdoul Guiebre Matteo Liviero Sassari Torres
50' Gele kaart Sassari Torres Gele kaart voor Abdoul Guiebre Sassari Torres
64' Doelpunt Sassari Torres Doelpunt Davide Bragantini met assist van Antonio Fiori Sassari Torres
64' Gele kaart Sassari Torres Gele kaart voor Patricio Alexis Goglino Michael Brentan Sassari Torres
64' Wissel Sassari Torres Wissel Giuseppe Mastinu voor Luigi Scotto Sassari Torres
64' Wissel Mantova Wissel Davis Mensah voor Francesco Galuppini Mantova
64' Wissel Mantova Wissel Francesco Ruocco voor Leonardo Mancuso Mantova
67' Gele kaart Sassari Torres Gele kaart voor Nicolò Antonelli Sassari Torres
74' Doelpunt Sassari Torres Doelpunt Patricio Alexis Goglino Sassari Torres 1-2
75' Wissel Mantova Wissel Mattia Aramu voor David Wieser Mantova
75' Wissel Sassari Torres Wissel Adama Diakite voor Giacomo Zecca Sassari Torres
75' Wissel Mantova Wissel Mattia Muroni voor Simone Trimboli Mantova
75' Wissel Sassari Torres Wissel Eyob Zambataro voor Manuel Fischnaller Sassari Torres
86' Gele kaart Sassari Torres Gele kaart voor Daniele Giorico Sassari Torres
91' Gele kaart Mantova Gele kaart voor Alex Redolfi Mantova
Video hoogtepunten en samenvatting Sassari Torres - Mantova
Opstellingen Sassari Torres - Mantova
De opstellingen van Sassari Torres en Mantova zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassari Torres gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Mantova zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.