Nabeschouwing Sassuolo - Cittadella (2-1) || Coppa Italia 2024/2025

Vrijdag 9 augustus 2024 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2024/2025 neemt Sassuolo het vrijdag 9 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cittadella. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Cittadella live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Cittadella (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Cittadella is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Prontera geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Samuele Mulattieri, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Cittadella kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Enrico Baldini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette Armand Laurienté zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sassuolo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alessandro Prontera, waardoor Sassuolo een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sassuolo - Cittadella 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Cittadella teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Samuele Mulattieri met assist van Nedim Bajrami Sassuolo 1-0
48' Doelpunt Cittadella Doelpunt Enrico Baldini met assist van Jacopo Desogus Cittadella 1-1
58' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Armand Laurienté met assist van Daniel Boloca Sassuolo 2-1
65' Wissel Sassuolo Wissel Cristian Volpato voor Nedim Bajrami Sassuolo
65' Wissel Cittadella Wissel Claudio Cassano voor Enrico Baldini Cittadella
72' Wissel Cittadella Wissel Andrea Magrassi voor Jacopo Desogus Cittadella
72' Wissel Sassuolo Wissel Luca Lipani voor Pedro Obiang Sassuolo
72' Wissel Cittadella Wissel Simone Branca voor Federico Casolari Cittadella
73' Wissel Sassuolo Wissel Fabrizio Caligara voor Kristian Thorstvedt Sassuolo
79' Wissel Cittadella Wissel Tommy Maistrello voor Simone Rabbi Cittadella
79' Wissel Cittadella Wissel Stefano Negro voor Nicola Pavan Cittadella
83' Wissel Sassuolo Wissel Matteo Lovato voor Armand Laurienté Sassuolo
83' Wissel Sassuolo Wissel Luca Moro voor Samuele Mulattieri Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Cittadella
Opstellingen Sassuolo - Cittadella
De opstellingen van Sassuolo en Cittadella zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cittadella zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Edoardo Gorini
Voorbeschouwing Sassuolo - Cittadella

Sassuolo en Cittadella spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Prontera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Cittadella in de Coppa Italia vond plaats op 21 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cittadella slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.