Nabeschouwing Deinze - Dikkelvenne (3-0) || Croky Cup 2024/2025

Zondag 8 september 2024 - 18:30 uur

In de Croky Cup 2024/2025 neemt Deinze het zondag 8 september 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Dikkelvenne. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Dikkelvenne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Dikkelvenne (3-0)

Het Croky Cup duel tussen Deinze en Dikkelvenne is onder leiding van scheidsrechter Ermaild Mataj geëindigd in een 3-0 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Deinze op voorsprong te komen via een doelpunt van Marco Verheuge. Helaas voor Deinze werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Deinze dat via Jaime Sierra dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ermaild Mataj. Preben De Man dacht na 21 minuten te scoren voor Deinze, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

viel het eerste doelpunt van de wedstrijd via Steve De Ridder waardoor Deinze op een 1-0 voorsprong kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Iker Burgos de voorsprong door in de 72e minuut de 2-0 te scoren voor Deinze. De derde treffer van Deinze viel in de 85e minuut en kwam van de schoen van Lennart Mertens.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ermaild Mataj, waardoor Deinze een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Deinze - Dikkelvenne
3
0
LIVE Deinze - Dikkelvenne 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Dikkelvenne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Deinze Doelpunt Marco Verheuge Deinze
15' Doelpunt Deinze Doelpunt Jaime Sierra Deinze
21' Doelpunt Deinze Doelpunt Preben De Man met assist van Hakan Tursunov Deinze
23' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Andreas Spegelaere Deinze
35' Doelpunt Deinze Doelpunt Steve De Ridder Deinze 1-0
44' Gele kaart Dikkelvenne Gele kaart voor Youness Salouani Dikkelvenne
46' Wissel Deinze Wissel Thibaut Van Acker voor Jaime Sierra Deinze
46' Wissel Dikkelvenne Wissel Samuel Addo voor Benis Belesi Dikkelvenne
58' Wissel Dikkelvenne Wissel Cédric Deceuninck voor Boris Kudimbana Dikkelvenne
67' Wissel Deinze Wissel Jellert Van Landschoot voor Steve De Ridder Deinze
67' Wissel Deinze Wissel Guillaume De Schryver voor Tuur Dierckx Deinze
72' Doelpunt Deinze Doelpunt Iker Burgos Deinze 2-0
80' Wissel Deinze Wissel Gonzalo Almenara voor Dhoraso Moreo Klas Deinze
80' Wissel Deinze Wissel Lennart Mertens voor Iker Burgos Deinze
85' Doelpunt Deinze Doelpunt Lennart Mertens Deinze 3-0
86' Wissel Dikkelvenne Wissel Stijn Baeyens voor Marco Verheuge Dikkelvenne
86' Wissel Dikkelvenne Wissel Louis Herbaux voor Youness Salouani Dikkelvenne
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Dikkelvenne
Opstellingen Deinze - Dikkelvenne

Voorbeschouwing Deinze - Dikkelvenne

Deinze en Dikkelvenne spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ermaild Mataj en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deinze en Dikkelvenne elkaar treffen in de Croky Cup.