Nabeschouwing RWDM - Aywaille (5-0) || Croky Cup 2024/2025

Zaterdag 7 september 2024 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2024/2025 neemt RWDM het zaterdag 7 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Aywaille. De wedstrijd wordt gespeeld in Edmond Machtens-Stadion in Bruxelles.

Via de RWDM - Aywaille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RWDM - Aywaille (5-0)

Het Croky Cup duel tussen RWDM en Aywaille is onder leiding van scheidsrechter Lucas Loockx geëindigd in een 5-0 overwinning voor RWDM. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Antoine Toussaint, waarmee RWDM met 1-0 de leiding nam. RWDM vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van David Sousa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van RWDM, waarmee Gaëtan Robail zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam RWDM geen gas terug, waardoor in de 68e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Kwasi Poku. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor RWDM. Deze werd gescoord door David Sousa in de 80e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lucas Loockx en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van RWDM.

Wedstrijdstatistieken RWDM - Aywaille
5
0
LIVE RWDM - Aywaille 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RWDM - Aywaille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt RWDM Doelpunt Antoine Toussaint RWDM 1-0
45' Doelpunt RWDM Doelpunt David Sousa RWDM 2-0
46' Wissel RWDM Wissel Shuto Abe voor Islamdine Halifa RWDM
46' Wissel Aywaille Wissel Dinho voor Nicolas Cubedo Montalbo Aywaille
49' Doelpunt RWDM Doelpunt Gaëtan Robail RWDM 3-0
56' Gele kaart RWDM Gele kaart voor David Sousa RWDM
60' Wissel RWDM Wissel Achraf Laaziri voor Djovkar Doudaev RWDM
68' Doelpunt RWDM Doelpunt Kwasi Poku RWDM 4-0
68' Wissel Aywaille Wissel Garris Modafferi voor Kévin Alonzo Rodrigues Aywaille
68' Wissel RWDM Wissel Jacob Montes voor Gaëtan Robail RWDM
68' Wissel Aywaille Wissel Nassim Saidi voor Axel Vinaimont Aywaille
68' Wissel RWDM Wissel Alexis De Sart voor Noah Dodeigne RWDM
76' Wissel Aywaille Wissel Brahim Boughali voor Antoine Toussaint Aywaille
80' Doelpunt RWDM Doelpunt David Sousa RWDM 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting RWDM - Aywaille
Opstellingen RWDM - Aywaille

Voorbeschouwing RWDM - Aywaille

RWDM en Aywaille spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lucas Loockx en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RWDM en Aywaille elkaar treffen in de Croky Cup.