Nabeschouwing Thes Sport - RFC Seraing (2-2) (0-0 na strafschoppen) || Croky Cup 2024/2025

Zondag 8 september 2024 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2024/2025 neemt Thes Sport het zondag 8 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcentrum Tessenderlo in Tessenderlo.

Via de Thes Sport - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Thes Sport - RFC Seraing (2-2) (0-0 na strafschoppen)

De Croky Cup 2024/2025 wedstrijd tussen Thes Sport en RFC Seraing geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Nils Schouterden, waarmee RFC Seraing met 0-1 de leiding nam. Thes Sport kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Tim Jeunen, die daarmee de stand op 1-1 zette. Yannick Reuten dacht na 19 minuten te scoren voor RFC Seraing, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 23e minuut was het Thes Sport dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Pape Fall. Na 90 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Tim Jeunen de 2-2 maakte namens Thes Sport. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. Na 108 minuten kon Maxime Allione van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat RFC Seraing het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 0-0 score in het voordeel van , die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Thes Sport - RFC Seraing
2
2
LIVE Thes Sport - RFC Seraing 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Thes Sport - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Nils Schouterden RFC Seraing 0-1
16' Doelpunt Thes Sport Doelpunt Tim Jeunen Thes Sport 1-1
19' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Yannick Reuten RFC Seraing
23' Doelpunt Thes Sport Doelpunt Pape Fall Thes Sport 1-2
35' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Sidney Obissa RFC Seraing
67' Wissel RFC Seraing Wissel Mohamed Camara voor Sidney Obissa RFC Seraing
67' Wissel RFC Seraing Wissel Ruben Droehnle voor Sacha Marloye RFC Seraing
67' Wissel RFC Seraing Wissel Sonny Perrey voor Serigne Faye RFC Seraing
75' Wissel RFC Seraing Wissel Yannis Lawson voor Nils Schouterden RFC Seraing
80' Wissel Thes Sport Wissel Senda Mukandila voor Yannick Reuten Thes Sport
80' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Marvin Tshibuabua RFC Seraing
82' Wissel Thes Sport Wissel Ayoub El Faida voor Andries Claes Thes Sport
85' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Maxime Allione RFC Seraing
85' Wissel Thes Sport Wissel Wannes Van Elsen voor Mehdi Naqqadi Thes Sport
87' Wissel RFC Seraing Wissel Bassim Boukteb voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
90' Doelpunt Thes Sport Doelpunt Tim Jeunen Thes Sport 2-2
99' Wissel RFC Seraing Wissel Matthieu Muland voor Matteo Scarpinati RFC Seraing
106' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Yannis Lawson RFC Seraing
108' Tweede gele kaart RFC Seraing Tweede gele kaart voor Maxime Allione RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting Thes Sport - RFC Seraing
Opstellingen Thes Sport - RFC Seraing

Voorbeschouwing Thes Sport - RFC Seraing

Thes Sport en RFC Seraing spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marnic Claes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Thes Sport en RFC Seraing elkaar treffen in de Croky Cup.