Nabeschouwing Tubize - Francs Borains (2-1) || Croky Cup 2024/2025

Zaterdag 7 september 2024 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2024/2025 neemt Tubize het zaterdag 7 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Francs Borains. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - Francs Borains live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Francs Borains (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Tubize en Francs Borains is onder leiding van scheidsrechter Arnaud Soors geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tubize. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Tubize op voorsprong te komen via een doelpunt van Sébastien Dewaest. Helaas voor Tubize werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 15 minuten was het Maxime Migliore die Tubize op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Francs Borains in de 44e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Romain Donnez.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Axel Pascal Lauwrensens namens Tubize in de 82e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arnaud Soors, waardoor Tubize een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tubize - Francs Borains
2
1
LIVE Tubize - Francs Borains 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Francs Borains teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Tubize Doelpunt Sébastien Dewaest Tubize
15' Doelpunt Tubize Doelpunt Maxime Migliore Tubize 1-0
23' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Martins Toutou Mpondo Tubize
36' Wissel Francs Borains Wissel Fostave Mabani voor Malek Adrar Francs Borains
36' Wissel Francs Borains Wissel Yanis Zodehougan voor Dorian Dessoleil Francs Borains
44' Doelpunt Francs Borains Doelpunt Romain Donnez Francs Borains 1-1
46' Wissel Francs Borains Wissel Mateo Itrak voor Adrian Troć Francs Borains
65' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Mateo Itrak Francs Borains
70' Wissel Tubize Wissel Ethan Hazard voor Martins Toutou Mpondo Tubize
80' Gele kaart Francs Borains Gele kaart voor Kays Ruiz-Atil Francs Borains
82' Doelpunt Tubize Doelpunt Axel Pascal Lauwrensens Tubize 2-1
84' Wissel Francs Borains Wissel Sekou Diawara voor Sébastien Dewaest Francs Borains
85' Wissel Tubize Wissel Emmanuel Luca Salazaku Kinzadi voor Visar Shala Tubize
88' Wissel Francs Borains Wissel Maxime Mejjati Alami voor Wilkims Ochieng Francs Borains
90' Wissel Tubize Wissel Oleg Kuchinska voor Axel Pascal Lauwrensens Tubize
Video hoogtepunten en samenvatting Tubize - Francs Borains
Opstellingen Tubize - Francs Borains

Voorbeschouwing Tubize - Francs Borains

Tubize en Francs Borains spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arnaud Soors en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tubize en Francs Borains elkaar treffen in de Croky Cup.