Nabeschouwing La Louvière - Lokeren-Temse (2-0) || Eerste Divisie B 2024/2025

Zondag 22 september 2024 - 19:15 uur

In de Eerste Divisie B 2024/2025 neemt La Louvière het zondag 22 september 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Lokeren-Temse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Tivoli in La Louviere.

Via de La Louvière - Lokeren-Temse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing La Louvière - Lokeren-Temse (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen La Louvière en Lokeren-Temse is onder leiding van scheidsrechter Arne De Beuckelaer geëindigd in een 2-0 overwinning voor La Louvière. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Mohamed Guindo, waarmee La Louvière met 1-0 de leiding nam. La Louvière vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mohamed Guindo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor La Louvière.

LIVE La Louvière - Lokeren-Temse 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd La Louvière - Lokeren-Temse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt La Louvière Doelpunt Mohamed Guindo met assist van Jordi Liongola La Louvière 1-0
49' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor Samuel Gueulette La Louvière
55' Doelpunt La Louvière Doelpunt Mohamed Guindo met assist van Owen Maes La Louvière 2-0
58' Gele kaart Lokeren-Temse Gele kaart voor Sam Van Aerschot Lokeren-Temse
62' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor Owen Maes La Louvière
64' Wissel Lokeren-Temse Wissel Jeovanni Dianganga voor Arne Cassaert Lokeren-Temse
64' Wissel Lokeren-Temse Wissel Samuel Ntamack Ndimba voor Olivier Myny Lokeren-Temse
67' Wissel La Louvière Wissel Fadel Gobitaka voor Adrien Bongiovanni La Louvière
67' Wissel La Louvière Wissel Maxime Pau voor Sami Lahssaini La Louvière
72' Wissel Lokeren-Temse Wissel Djiby Seck voor Mohamed Soumaré Lokeren-Temse
76' Gele kaart Lokeren-Temse Gele kaart voor Naïm Boujouh Lokeren-Temse
77' Wissel La Louvière Wissel Kenny Nagera voor Mohamed Guindo La Louvière
77' Wissel La Louvière Wissel Victor Corneillie voor Wagane Faye La Louvière
84' Gele kaart Lokeren-Temse Gele kaart voor Jarno Vervaque Lokeren-Temse
89' Wissel La Louvière Wissel Raphaël Eyongo voor Mouhamed Belkheir La Louvière
89' Wissel Lokeren-Temse Wissel Robbie Van Hauter voor Sebastiaan Brebels Lokeren-Temse
Video hoogtepunten en samenvatting La Louvière - Lokeren-Temse
Opstellingen La Louvière - Lokeren-Temse
De opstellingen van La Louvière en Lokeren-Temse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.