Nabeschouwing Lokeren-Temse - RFC Seraing (0-1) || Eerste Divisie B 2024/2025

Zondag 20 oktober 2024 - 19:15 uur

In de Eerste Divisie B 2024/2025 neemt Lokeren-Temse het zondag 20 oktober 2024 om 19:15 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren-Temse - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren-Temse - RFC Seraing (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lokeren-Temse en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Klass Clerkx geëindigd in een 0-1 overwinning voor RFC Seraing. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Maxime Allione, waarmee RFC Seraing met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut moest Matthieu Muland van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Klass Clerkx een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest RFC Seraing verder met een speler minder. Een penalty in de 87e minuut was de ideale kans voor RFC Seraing om te scoren. Pape Fall was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-1 bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van RFC Seraing.

LIVE Lokeren-Temse - RFC Seraing 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren-Temse - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Marvin Tshibuabua RFC Seraing
7' Gele kaart Lokeren-Temse Gele kaart voor Jeovanni Dianganga Lokeren-Temse
11' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Maxime Allione RFC Seraing
13' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt Maxime Allione RFC Seraing 0-1
23' Gele kaart Lokeren-Temse Gele kaart voor Indy Boonen Lokeren-Temse
29' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Pape Fall RFC Seraing
46' Rode kaart RFC Seraing Rode kaart voor Matthieu Muland RFC Seraing
52' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Cheikhou Ndiaye RFC Seraing
56' Wissel RFC Seraing Wissel Sacha Marloye voor Cheikhou Ndiaye RFC Seraing
56' Wissel RFC Seraing Wissel Yannis Lawson voor George Angel Alalabang RFC Seraing
59' Wissel Lokeren-Temse Wissel Samuel Ntamack Ndimba voor Mats Lemmens Lokeren-Temse
59' Wissel Lokeren-Temse Wissel Olivier Myny voor Mohamed Soumaré Lokeren-Temse
63' Wissel Lokeren-Temse Wissel Robbie Van Hauter voor Olivier Myny Lokeren-Temse
70' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Lucas Margueron RFC Seraing
77' Wissel Lokeren-Temse Wissel Arne Cassaert voor Sebastiaan Brebels Lokeren-Temse
87' Penalty gemist RFC Seraing Penalty gemist Pape Fall Pape Fall RFC Seraing
92' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Sacha Marloye RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren-Temse - RFC Seraing
Opstellingen Lokeren-Temse - RFC Seraing

Voorbeschouwing Lokeren-Temse - RFC Seraing

Lokeren-Temse en RFC Seraing treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Klass Clerkx en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lokeren-Temse en RFC Seraing elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Lokeren-Temse 0
Winst RFC Seraing 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren-Temse op een 14e positie staat, terwijl we RFC Seraing terugvinden op de 16e plaats.