Nabeschouwing Patro Eisden - Deinze (3-1) || Eerste Divisie B 2024/2025

Vrijdag 4 oktober 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2024/2025 neemt Patro Eisden het vrijdag 4 oktober 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Deinze (3-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Tim De Keyzer geëindigd in een 3-1 overwinning voor Patro Eisden. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Hernan Losada in de 7e minuut, waardoor Deinze met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 16 minuten was het Simon Bammens die Patro Eisden op een 1-0 voorsprong zette. In de 30e werd de voorsprong voor Patro Eisden verdubbeld dankzij een doelpunt van Adnane Abid.

In de 51e minuut was het Deinze dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Lennart Mertens. In de 54e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van Patro Eisden speler Kevin Kis. Na 66 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Lennart Mertens zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Patro Eisden.

LIVE Patro Eisden - Deinze 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Christophe Janssens Deinze
7' Rode kaart Deinze Rode kaart voor Hernan Losada Deinze
16' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Simon Bammens Patro Eisden 1-0
30' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt Adnane Abid met assist van Bafode Dansoko Patro Eisden 2-0
32' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Thibaut Van Acker Deinze
40' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Lukas Van Eenoo Patro Eisden
45' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Lennart Mertens Deinze
51' Doelpunt Deinze Doelpunt Lennart Mertens met assist van Jellert Van Landschoot Deinze 2-1
54' Penalty Patro Eisden Penalty Kevin Kis Patro Eisden 3-1
58' Wissel Patro Eisden Wissel Vicky Kiankaulua voor Adnane Abid Patro Eisden
62' Wissel Deinze Wissel Steve De Ridder voor Gaetan Hendrickx Deinze
62' Wissel Deinze Wissel Alessio Staelens voor Gonzalo Almenara Deinze
62' Wissel Deinze Wissel Jannes Vansteenkiste voor Christophe Janssens Deinze
66' Tweede gele kaart Deinze Tweede gele kaart voor Lennart Mertens Deinze
68' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Vicky Kiankaulua Patro Eisden
79' Wissel Patro Eisden Wissel William Simba voor Lukas Van Eenoo Patro Eisden
81' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Kjetil Borry Patro Eisden
85' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Denis Prychynenko Deinze
87' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Keano Vanrafelghem Patro Eisden
92' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Jaime Sierra Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Deinze
Opstellingen Patro Eisden - Deinze
De opstellingen van Patro Eisden en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.