Nabeschouwing Patro Eisden - Zulte-Waregem (0-1) || Eerste Divisie B 2024/2025

Zondag 20 oktober 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2024/2025 neemt Patro Eisden het zondag 20 oktober 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Zulte-Waregem (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 0-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Youssef Challouk, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Patro Eisden dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Zulte-Waregem.

LIVE Patro Eisden - Zulte-Waregem 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Youssef Challouk Zulte-Waregem
26' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Youssef Challouk met assist van Jeppe Erenbjerg Zulte-Waregem 0-1
29' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Reno Wilmots Patro Eisden
55' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Lukas Willen Zulte-Waregem
63' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Nicolas Rommens Zulte-Waregem
72' Wissel Zulte-Waregem Wissel Tochukwu Nadi voor Jeppe Erenbjerg Zulte-Waregem
73' Wissel Patro Eisden Wissel Vicky Kiankaulua voor Bafode Dansoko Patro Eisden
81' Wissel Patro Eisden Wissel Papa Demba Ndior voor Reno Wilmots Patro Eisden
81' Wissel Patro Eisden Wissel William Simba voor Kjetil Borry Patro Eisden
83' Wissel Zulte-Waregem Wissel Laurent Lemoine voor Youssef Challouk Zulte-Waregem
91' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Keano Vanrafelghem Patro Eisden
92' Wissel Zulte-Waregem Wissel Abdoulaye Traore voor Jelle Vossen Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Zulte-Waregem
Opstellingen Patro Eisden - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Patro Eisden - Zulte-Waregem

Patro Eisden en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Patro Eisden en Zulte-Waregem in de Eerste Divisie B vond plaats op 5 april 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 1 keer wist de ploeg van Patro Eisden te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Patro Eisden. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Patro Eisden 0
Winst Zulte-Waregem 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Patro Eisden op een 4e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 3e plaats.