Nabeschouwing RFC Seraing - Patro Eisden (0-0) || Eerste Divisie B 2024/2025

Vrijdag 25 oktober 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2024/2025 neemt RFC Seraing het vrijdag 25 oktober 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Patro Eisden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - Patro Eisden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - Patro Eisden (0-0)

De Eerste Divisie B 2024/2025 wedstrijd tussen RFC Seraing en Patro Eisden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Patro Eisden kreeg in de 78e minuut een strafschop toegekend, die door Kevin Kis werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren RFC Seraing en Patro Eisden gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Patro Eisden kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Matonga Simonini niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE RFC Seraing - Patro Eisden 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - Patro Eisden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Marvin Tshibuabua RFC Seraing
50' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Simon Bammens Patro Eisden
54' Wissel Patro Eisden Wissel William Simba voor Simon Bammens Patro Eisden
55' Wissel RFC Seraing Wissel Mohamed Camara voor George Angel Alalabang RFC Seraing
77' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Sacha Marloye RFC Seraing
78' Penalty gemist Patro Eisden Penalty gemist Kevin Kis Kevin Kis Patro Eisden
80' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Mohamed Camara RFC Seraing
81' Wissel RFC Seraing Wissel Serigne Faye voor Yannis Lawson RFC Seraing
81' Wissel RFC Seraing Wissel Cheikhou Ndiaye voor Sacha Marloye RFC Seraing
85' Wissel Patro Eisden Wissel Papa Demba Ndior voor Vicky Kiankaulua Patro Eisden
87' Wissel RFC Seraing Wissel Bassim Boukteb voor Mathieu Cachbach RFC Seraing
89' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Reno Wilmots Patro Eisden
91' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Serigne Faye RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - Patro Eisden
Opstellingen RFC Seraing - Patro Eisden
De opstellingen van RFC Seraing en Patro Eisden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.