Nabeschouwing ADO Den Haag - Excelsior (0-5) || Eerste Divisie 2024/2025

Vrijdag 30 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt ADO Den Haag het vrijdag 30 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Excelsior (0-5)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 0-5 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Noah Naujoks, waarmee Excelsior met 0-1 de leiding nam. Excelsior vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Richie Omorowa op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Excelsior, waarmee Cedric Hatenboer zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Excelsior geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Mike van Duinen. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Excelsior. Deze werd gescoord door Jerolldino Armantrading in de 88e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stan Teuben bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Excelsior.

LIVE ADO Den Haag - Excelsior 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Excelsior Doelpunt Noah Naujoks met assist van Arthur Zagré Excelsior 0-1
41' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Ilias Bronkhorst Excelsior
46' Wissel ADO Den Haag Wissel Daniel Granli voor Matteo Waem ADO Den Haag
58' Doelpunt Excelsior Doelpunt Richie Omorowa met assist van Noah Naujoks Excelsior 0-2
63' Doelpunt Excelsior Doelpunt Cedric Hatenboer met assist van Noah Naujoks Excelsior 0-3
64' Wissel Excelsior Wissel Mike van Duinen voor Seydou Fini Excelsior
66' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Jari Vlak ADO Den Haag
68' Wissel ADO Den Haag Wissel Dano Lourens voor Alex Schalk ADO Den Haag
72' Wissel Excelsior Wissel Joshua Eijgenraam voor Lennard Hartjes Excelsior
72' Wissel Excelsior Wissel Jose De Almeida Reis voor Ilias Bronkhorst Excelsior
74' Wissel ADO Den Haag Wissel Ronald Boakye voor Sekou Sylla ADO Den Haag
80' Wissel Excelsior Wissel Jerolldino Armantrading voor Richie Omorowa Excelsior
80' Wissel Excelsior Wissel Stijn Middendorp voor Jacky Donkor Excelsior
82' Doelpunt Excelsior Doelpunt Mike van Duinen met assist van Jerolldino Armantrading Excelsior 0-4
85' Wissel ADO Den Haag Wissel Rafael Struick voor Daryl van Mieghem ADO Den Haag
85' Wissel ADO Den Haag Wissel Milan Hokke voor Silvinho Esajas ADO Den Haag
88' Doelpunt Excelsior Doelpunt Jerolldino Armantrading met assist van Jose De Almeida Reis Excelsior 0-5
89' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Milan Hokke ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Excelsior
Opstellingen ADO Den Haag - Excelsior
De opstellingen van ADO Den Haag en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.