Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Volendam (2-1) || Eerste Divisie 2024/2025

Vrijdag 23 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt ADO Den Haag het vrijdag 23 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Volendam (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Kevin Puts geëindigd in een 2-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Alex Schalk, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jari Vlak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist FC Volendam de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Henk Veerman. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Volendam kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 67e minuut moest FC Volendam verder met een man minder, nadat Daniël Beukers een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Puts, waardoor ADO Den Haag dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE ADO Den Haag - FC Volendam 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Daniël Beukers FC Volendam
31' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Alex Schalk met assist van Daryl van Mieghem ADO Den Haag 1-0
46' Wissel FC Volendam Wissel Quincy Anthony Edgar Nathan Hoeve voor Milan de Haan FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel Aurelio Oehlers voor Daan Steur FC Volendam
55' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Jari Vlak met assist van Joel Ideho ADO Den Haag 2-0
57' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Lee Bonis ADO Den Haag
58' Wissel FC Volendam Wissel Myron Mau-Asam voor Mika van der Horst FC Volendam
62' Doelpunt FC Volendam Doelpunt Henk Veerman met assist van Myron Mau-Asam FC Volendam 2-1
67' Tweede gele kaart FC Volendam Tweede gele kaart voor Daniël Beukers FC Volendam
69' Wissel FC Volendam Wissel Gladwin Curiel voor Deron Payne FC Volendam
77' Wissel ADO Den Haag Wissel Daniel Granli voor Steven van der Sloot ADO Den Haag
80' Wissel ADO Den Haag Wissel Dano Lourens voor Daryl van Mieghem ADO Den Haag
90' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Tim Coremans ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Volendam
Opstellingen ADO Den Haag - FC Volendam
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.