Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Ajax (0-3) || Eerste Divisie 2024/2025

Zaterdag 24 augustus 2024 - 16:30 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt FC Eindhoven het zaterdag 24 augustus 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Ajax (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 0-3 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. Julian Rijkhoff maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Jong Ajax vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Jong Ajax vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Julian Rijkhoff op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Jong Ajax, waarmee Jan Faberski zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jannick van der Laan, waardoor Jong Ajax dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Eindhoven - Jong Ajax 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty Jong Ajax Penalty Julian Rijkhoff Jong Ajax 0-1
32' Wissel FC Eindhoven Wissel Luuk Verheij voor Tibo Persyn FC Eindhoven
43' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Lucas Jetten Jong Ajax
55' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Rico Speksnijder Jong Ajax
57' Wissel Jong Ajax Wissel Rida Chahid voor Jorthy Mokio Jong Ajax
57' Wissel Jong Ajax Wissel Jan Faberski voor Don-Angelo Christoffel Annum-Assamoah Konadu Jong Ajax
57' Wissel Jong Ajax Wissel Precious Joel Uche-Chukwu Ugwu voor Lucas Jetten Jong Ajax
57' Wissel Jong Ajax Wissel Skye Vink voor Rico Speksnijder Jong Ajax
66' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Julian Rijkhoff Jong Ajax 0-2
66' Wissel FC Eindhoven Wissel Julian Kwaaitaal voor Dyon Dorenbosch FC Eindhoven
67' Wissel FC Eindhoven Wissel David Garden voor Hugo Deenen FC Eindhoven
68' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Tyrese Simons FC Eindhoven
71' Wissel Jong Ajax Wissel Kayden Wolff voor Jaydon Banel Jong Ajax
78' Wissel FC Eindhoven Wissel Rangelo Janga voor Tyrese Simons FC Eindhoven
80' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Jan Faberski met assist van Precious Joel Uche-Chukwu Ugwu Jong Ajax 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Jong Ajax
Opstellingen FC Eindhoven - Jong Ajax
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.