Nabeschouwing FC Eindhoven - Roda JC (0-0) || Eerste Divisie 2024/2025

Vrijdag 27 september 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt FC Eindhoven het vrijdag 27 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Roda JC (0-0)

De Eerste Divisie 2024/2025 wedstrijd tussen FC Eindhoven en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren FC Eindhoven en Roda JC gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Edwin van de Graaf niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE FC Eindhoven - Roda JC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor Lucas Beerten Roda JC Kerkrade
33' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Maurice Verberne FC Eindhoven
55' Wissel FC Eindhoven Wissel Joey Sleegers voor Sven Simons FC Eindhoven
57' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Joey Sleegers FC Eindhoven
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Cain Seedorf voor Patriot Sejdiu Roda JC Kerkrade
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Enrique Peña Zauner voor Joshua Schwirten Roda JC Kerkrade
63' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Farouq Limouri FC Eindhoven
73' Wissel FC Eindhoven Wissel Achraf El Bouchataoui voor Boris van Schuppen FC Eindhoven
73' Wissel FC Eindhoven Wissel Tyrese Simons voor Luuk Verheij FC Eindhoven
80' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Ryan Yang Leijten voor Tiago Çukur Roda JC Kerkrade
85' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor Orhan Dzepar Roda JC Kerkrade
88' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Brian Koglin voor Orhan Dzepar Roda JC Kerkrade
93' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor Nils Röseler Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Roda JC
Opstellingen FC Eindhoven - Roda JC
De opstellingen van FC Eindhoven en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.