Nabeschouwing FC Volendam - FC Emmen (0-1) || Eerste Divisie 2024/2025

Zondag 18 augustus 2024 - 16:45 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt FC Volendam het zondag 18 augustus 2024 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - FC Emmen (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Yannick Leliendal in de 64e minuut, waardoor FC Volendam met een man minder kwam te staan. FC Emmen kreeg via Torben Rhein in de 66e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Laurens Gerrets de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 75e minuut gemaakt door Jalen Hawkins waardoor FC Emmen met 0-1 aan de leiding kwam.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Emmen uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE FC Volendam - FC Emmen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel FC Emmen Wissel Jorginho Soares voor Mike te Wierik FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel Djenahro Nunumete voor Dennis Vos FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel Agon Sadiku voor Franck Evina FC Emmen
57' Wissel FC Volendam Wissel Myron Mau-Asam voor Aurelio Oehlers FC Volendam
64' Rode kaart FC Volendam Rode kaart voor Yannick Leliendal FC Volendam
65' Wissel FC Volendam Wissel Mika van der Horst voor Bilal Ould-Chikh FC Volendam
66' Penalty gemist FC Emmen Penalty gemist Torben Rhein Torben Rhein FC Emmen
70' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Faris Hammouti FC Emmen
75' Wissel FC Volendam Wissel Daniël Beukers voor Milan de Haan FC Volendam
75' Wissel FC Volendam Wissel Quincy Anthony Edgar Nathan Hoeve voor Henk Veerman FC Volendam
75' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Jalen Hawkins FC Emmen 0-1
75' Wissel FC Volendam Wissel Benaissa Benamar voor Daan Steur FC Volendam
79' Wissel FC Emmen Wissel Tim Geypens voor Jalen Hawkins FC Emmen
91' Wissel FC Emmen Wissel Adrian Rogulj voor Kelian Nsona Wa Saka FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - FC Emmen
Opstellingen FC Volendam - FC Emmen
De opstellingen van FC Volendam en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.