Nabeschouwing FC Volendam - VVV Venlo (2-4) || Eerste Divisie 2024/2025

Vrijdag 27 september 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt FC Volendam het vrijdag 27 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - VVV Venlo (2-4)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 2-4 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Martijn Berden, waarmee VVV-Venlo met 0-1 de leiding nam. VVV-Venlo vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rick Ketting op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van VVV-Venlo, waarmee Martijn Berden zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 78 minuten deed Henk Veerman iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van FC Volendam werd verkleind tot 1-3. Na 87 minuten spelen wist FC Volendam via Paul Friedrich Pöpperl de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Joey Kooij. In de 94e minuut scoorde Lasse Wehmeyer namens VVV-Venlo. Scheidsrechter Joey Kooij besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 97e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was Paul Friedrich Pöpperl van VVV-Venlo die daarmee de stand op 2-4 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joey Kooij bij een 2-4 eindstand in het voordeel van VVV Venlo.

LIVE FC Volendam - VVV Venlo 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Martijn Berden met assist van Tim Braem VVV-Venlo 0-1
39' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Rick Ketting met assist van Martijn Berden VVV-Venlo 0-2
46' Wissel FC Volendam Wissel Brandley Kuwas voor Milan de Haan FC Volendam
52' Wissel VVV-Venlo Wissel Yahcuroo Roemer voor Diego van Zutphen VVV-Venlo
59' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Martijn Berden VVV-Venlo 0-3
61' Wissel FC Volendam Wissel Aurelio Oehlers voor Alex Plat FC Volendam
70' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Konstantinos Doumtsios VVV-Venlo
70' Wissel VVV-Venlo Wissel Lasse Wehmeyer voor Naïm Matoug VVV-Venlo
78' Doelpunt FC Volendam Doelpunt Henk Veerman met assist van Jamie Jacobs FC Volendam 1-3
78' Wissel FC Volendam Wissel Daniël Beukers voor Yannick Leliendal FC Volendam
78' Wissel FC Volendam Wissel Anass Bouziane voor Jamie Jacobs FC Volendam
79' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Bilal Ould-Chikh FC Volendam
81' Wissel VVV-Venlo Wissel Emmanuel Gyamfi voor Martijn Berden VVV-Venlo
81' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Paul Friedrich Pöpperl Max de Waal VVV-Venlo
87' Doelpunt FC Volendam Doelpunt Paul Friedrich Pöpperl FC Volendam
89' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Daniël Beukers Brandley Kuwas VVV-Venlo 2-3
94' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Lasse Wehmeyer VVV-Venlo
97' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Paul Friedrich Pöpperl met assist van Elias Sierra VVV-Venlo 2-4
96' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Max de Waal VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - VVV Venlo
Opstellingen FC Volendam - VVV Venlo
De opstellingen van FC Volendam en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.