Nabeschouwing Jong Ajax - MVV Maastricht (0-0) || Eerste Divisie 2024/2025

Maandag 19 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt Jong Ajax het maandag 19 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - MVV Maastricht (0-0)

De Eerste Divisie 2024/2025 wedstrijd tussen Jong Ajax en MVV Maastricht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Jong Ajax dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Jong Ajax, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martijn Vos niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Jong Ajax - MVV Maastricht 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor Bryan Smeets MVV Maastricht
60' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor Tim Zeegers MVV Maastricht
62' Wissel Jong Ajax Wissel Olivier Aertssen voor Lucas Jetten Jong Ajax
62' Wissel Jong Ajax Wissel Julian Brandes voor Jorthy Mokio Jong Ajax
62' Wissel Jong Ajax Wissel Jan Faberski voor Christian Rasmussen Jong Ajax
68' Wissel Jong Ajax Wissel Nassef Chourak voor Silvano Cliff Robbie Vos Jong Ajax
75' Wissel MVV Maastricht Wissel Andréa Librici voor Ferre Slegers MVV Maastricht
78' Wissel Jong Ajax Wissel Rico Speksnijder voor Don-Angelo Christoffel Annum-Assamoah Konadu Jong Ajax
81' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Jan Faberski Jong Ajax
82' Wissel MVV Maastricht Wissel Ilano Silva Timas voor Rayan Buifrahi MVV Maastricht
90' Wissel MVV Maastricht Wissel Camil Mmaee voor Sven Braken MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - MVV Maastricht
Opstellingen Jong Ajax - MVV Maastricht
De opstellingen van Jong Ajax en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Ajax gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en MVV Maastricht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Jong Ajax - MVV Maastricht

Jong Ajax en MVV Maastricht treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en MVV Maastricht in de Eerste Divisie vond plaats op 12 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 22 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Jong Ajax als MVV Maastricht wisten 9 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Jong Ajax 9
Winst MVV Maastricht 9
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 15e positie staat, terwijl we MVV Maastricht terugvinden op de 19e plaats.