Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Emmen (1-2) || Eerste Divisie 2024/2025

Vrijdag 30 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt Jong Utrecht het vrijdag 30 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Emmen (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Silas Andersen, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. In de 50e minuut was het FC Emmen dat via Rickson van Hees dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Martin Perez. Franck Evina dacht na 71 minuten te scoren voor FC Emmen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-2 overwinning in het voordeel van FC Emmen.

LIVE Jong Utrecht - FC Emmen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Torben Rhein FC Emmen
37' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt Silas Andersen Jong Utrecht 1-0
46' Wissel Jong Utrecht Wissel Nazjir Held voor Jesper van Riel Jong Utrecht
50' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Pascal Mulder FC Emmen
50' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Rickson van Hees FC Emmen
53' Wissel FC Emmen Wissel Mike te Wierik voor Faris Hammouti FC Emmen 1-1
56' Wissel Jong Utrecht Wissel Franck Evina voor Freddy Quispel Jong Utrecht
65' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Gibson Yah Ivar Jenner Jong Utrecht
71' Penalty FC Emmen Penalty Franck Evina FC Emmen
72' Wissel Jong Utrecht Wissel Jalen Hawkins voor Jong Utrecht 1-2
77' Wissel Jong Utrecht Wissel Sofiane Dris voor Tijn den Boggende Jong Utrecht
77' Wissel FC Emmen Wissel Lynden Edhart voor Adrian Blake FC Emmen
77' Wissel FC Emmen Wissel Dennis Vos voor Djenahro Nunumete FC Emmen
78' Wissel Jong Utrecht Wissel Agon Sadiku voor Torben Rhein Jong Utrecht
86' Wissel FC Emmen Wissel Georgios Charalampoglou voor Rickson van Hees FC Emmen
89' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Jorginho Soares Jalen Hawkins FC Emmen
95' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Luca Unbehaun FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - FC Emmen
Opstellingen Jong Utrecht - FC Emmen
De opstellingen van Jong Utrecht en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.