Nabeschouwing MVV Maastricht - Jong PSV (3-2) || Eerste Divisie 2024/2025

Vrijdag 30 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt MVV Maastricht het vrijdag 30 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Jong PSV (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 3-2 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 53 minuten. Jesper Uneken maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Jong PSV vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. MVV Maastricht kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sven Braken, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette Rayan Buifrahi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee MVV Maastricht de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Jesper Uneken in de 86e minuut de 2-2 maakte namens Jong PSV. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk MVV Maastricht dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Luca Foubert de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Vereijken bij een 3-2 eindstand in het voordeel van MVV Maastricht.

LIVE MVV Maastricht - Jong PSV 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Jordy Bawuah Jong PSV
52' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor Sven Braken MVV Maastricht
53' Penalty Jong PSV Penalty Jesper Uneken Jong PSV 0-1
55' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt Sven Braken met assist van Bryan Smeets MVV Maastricht 1-1
62' Wissel Jong PSV Wissel Jevon Simons voor Tai Abed Jong PSV
63' Wissel Jong PSV Wissel Samuel Gomez van Hoogen voor Madi Monamay Jong PSV
63' Wissel Jong PSV Wissel Muhlis Dagasan voor Raf van de Riet Jong PSV
66' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt Rayan Buifrahi met assist van Ferre Slegers MVV Maastricht 2-1
75' Wissel Jong PSV Wissel Dantaye Gilbert voor Jordy Bawuah Jong PSV
77' Wissel MVV Maastricht Wissel Andréa Librici voor Tim Zeegers MVV Maastricht
80' Wissel MVV Maastricht Wissel Camil Mmaee voor Sven Braken MVV Maastricht
86' Doelpunt Jong PSV Doelpunt Jesper Uneken Jong PSV 2-2
88' Wissel MVV Maastricht Wissel Luca Foubert voor Ferre Slegers MVV Maastricht
88' Wissel MVV Maastricht Wissel Ilano Silva Timas voor Nabil El Basri MVV Maastricht
90' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt Luca Foubert met assist van Bryan Smeets MVV Maastricht 3-2
91' Wissel Jong PSV Wissel Nicolas Verkooijen voor Ayodele Thomas Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Jong PSV
Opstellingen MVV Maastricht - Jong PSV
De opstellingen van MVV Maastricht en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MVV Maastricht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.