Nabeschouwing Roda JC - De Graafschap (1-4) || Eerste Divisie 2024/2025

Zondag 1 september 2024 - 16:45 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt Roda JC het zondag 1 september 2024 om 16:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - De Graafschap (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 1-4 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Jesse van de Haar, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. Roda JC Kerkrade kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Thibo Baeten, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Tristan van Gilst zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee De Graafschap de leiding in de wedstrijd nam. In de 79e minuut scoorde De Graafschap via Rio Hillen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten werd de voorsprong voor De Graafschap vergroot nadat Jeffry Fortes de 1-3 wist te scoren. In de 92e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Ibrahim El Kadiri die namens De Graafschap het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jannick van der Laan bij een 1-4 eindstand in het voordeel van De Graafschap.

LIVE Roda JC - De Graafschap 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor Anass Najah De Graafschap
18' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Jesse van de Haar met assist van Ibrahim El Kadiri De Graafschap 0-1
36' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt Thibo Baeten met assist van Enrique Peña Zauner Roda JC Kerkrade 1-1
37' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor Levi Schoppema De Graafschap
46' Wissel De Graafschap Wissel Philip Brittijn voor Anass Najah De Graafschap
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Iman Griffith voor Patriot Sejdiu Roda JC Kerkrade
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Koen Jansen voor Brian Koglin Roda JC Kerkrade
48' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor Rowan Besselink De Graafschap
57' Wissel De Graafschap Wissel Ralf Seuntjens voor Jesse van de Haar De Graafschap
62' Wissel De Graafschap Wissel Kaya Symons voor Levi Schoppema De Graafschap
67' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Sam Krawczyk voor Ryan Yang Leijten Roda JC Kerkrade
67' Wissel De Graafschap Wissel Mimoun Mahi voor Sam Bisselink De Graafschap
68' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Tristan van Gilst met assist van Jeffrey Fortes De Graafschap 1-2
70' Wissel De Graafschap Wissel Yannick Fereira Eduardo voor Tristan van Gilst De Graafschap
76' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Saydou Bangura voor Rodney Kongolo Roda JC Kerkrade
76' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Orhan Džepar voor Lucas Beerten Roda JC Kerkrade
79' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor Rodney Kongolo De Graafschap
79' Penalty De Graafschap Penalty Rio Hillen De Graafschap
83' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Jeffry Fortes De Graafschap 1-3
92' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Ibrahim El Kadiri met assist van Yannick Eduardo De Graafschap 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - De Graafschap
Opstellingen Roda JC - De Graafschap
De opstellingen van Roda JC en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.