Nabeschouwing Telstar - FC Eindhoven (0-3) || Eerste Divisie 2024/2025

Vrijdag 16 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt Telstar het vrijdag 16 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - FC Eindhoven (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 0-3 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Hugo Deenen, waarmee FC Eindhoven met 0-1 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Hugo Deenen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van FC Eindhoven, waarmee Boris van Schuppen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor FC Eindhoven dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Telstar - FC Eindhoven 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Yaël Gil y Muiños FC Eindhoven
23' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Hugo Deenen met assist van Boris van Schuppen FC Eindhoven 0-1
25' Wissel FC Eindhoven Wissel Tyrese Simons voor Yaël Gil y Muiños FC Eindhoven
29' Wissel FC Eindhoven Wissel Daan Huisman voor Evan Rottier FC Eindhoven
54' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Hugo Deenen met assist van Sven Blummel FC Eindhoven 0-2
60' Wissel Telstar Wissel Soufiane Hetli voor Mees Kaandorp Telstar
74' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Boris van Schuppen met assist van Sven Blummel FC Eindhoven 0-3
78' Wissel Telstar Wissel Sebastiaan Hagedoorn voor Youssef El Kachati Telstar
78' Wissel Telstar Wissel Remi van Ekeris voor Mitch Apau Telstar
81' Wissel FC Eindhoven Wissel Julian Kwaaitaal voor Hugo Deenen FC Eindhoven
81' Wissel FC Eindhoven Wissel Achraf El Bouchataoui voor Dyon Dorenbosch FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - FC Eindhoven
Opstellingen Telstar - FC Eindhoven
De opstellingen van Telstar en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.