Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven (0-4) || Eerste Divisie 2024/2025

Zondag 22 september 2024 - 16:45 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt TOP Oss het zondag 22 september 2024 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven (0-4)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 0-4 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 41 minuten. Boris van Schuppen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Eindhoven vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. FC Eindhoven vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luuk Verheij op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van FC Eindhoven, waarmee Rangelo Janga zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Eindhoven in de 71e minuut, nadat Sven Blummel de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor FC Eindhoven.

LIVE TOP Oss - FC Eindhoven 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Joshua Zimmerman TOP Oss
23' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Sven Blummel FC Eindhoven
40' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Leonel Miguel TOP Oss
41' Penalty FC Eindhoven Penalty Boris van Schuppen FC Eindhoven 0-1
48' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Luuk Verheij met assist van Sven Blummel FC Eindhoven 0-2
53' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Sven Zitman TOP Oss
56' Wissel TOP Oss Wissel Tom van der Werff voor Jules Van Bost TOP Oss
57' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Rangelo Janga met assist van Boris van Schuppen FC Eindhoven 0-3
57' Wissel TOP Oss Wissel Mauresmo Hinoke voor Joshua Zimmerman TOP Oss
57' Wissel TOP Oss Wissel Tijmen Wildeboer voor Abel Stensrud TOP Oss
57' Wissel TOP Oss Wissel Mart Remans voor Sven Zitman TOP Oss
62' Wissel FC Eindhoven Wissel Julian Kwaaitaal voor Rangelo Janga FC Eindhoven
62' Wissel FC Eindhoven Wissel Achraf El Bouchataoui voor Boris van Schuppen FC Eindhoven
63' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Karim Loukili TOP Oss
65' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Mauresmo Hinoke TOP Oss
71' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Sven Blummel met assist van Achraf El Bouchataoui FC Eindhoven 0-4
73' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Tom van der Werff TOP Oss
73' Wissel TOP Oss Wissel Marcelencio Esajas voor Mitchell van Rooijen TOP Oss
73' Wissel FC Eindhoven Wissel Joey Sleegers voor Sven Simons FC Eindhoven
83' Wissel FC Eindhoven Wissel Tyrese Simons voor Luuk Verheij FC Eindhoven
83' Wissel FC Eindhoven Wissel Thijs Muller voor Sven Blummel FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - FC Eindhoven
Opstellingen TOP Oss - FC Eindhoven
De opstellingen van TOP Oss en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.