Nabeschouwing Vitesse - Excelsior (1-1) || Eerste Divisie 2024/2025

Zondag 25 augustus 2024 - 12:15 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt Vitesse het zondag 25 augustus 2024 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - Excelsior (1-1)

De Eerste Divisie 2024/2025 wedstrijd tussen Vitesse en Excelsior geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door Andy Visser, waarmee Vitesse met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Richie Omorowa in de 91e minuut zorgde er even later voor dat Excelsior weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Vitesse - Excelsior 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor Dillion Hoogerwerf Vitesse
21' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Ilias Bronkhorst Excelsior
40' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Rayvien Rosario Excelsior
46' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Django Warmerdam Excelsior
46' Wissel Vitesse Wissel Andy Visser voor Simon van Duivenbooden Vitesse
46' Wissel Vitesse Wissel Angelos Tsingaras voor Gyan de Regt Vitesse
46' Wissel Excelsior Wissel Seydou Fini voor Rayvien Rosario Excelsior
53' Doelpunt Vitesse Doelpunt Andy Visser met assist van Miliano Jonathans Vitesse 1-0
62' Wissel Excelsior Wissel Xander Blomme voor Cedric Hatenboer Excelsior
62' Wissel Excelsior Wissel Jose De Almeida Reis voor Ilias Bronkhorst Excelsior
76' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Arthur Zagré Excelsior
76' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Django Warmerdam Excelsior
77' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Noah Naujoks Excelsior
77' Wissel Vitesse Wissel Michael Folabi Dokunmu voor Dillion Hoogerwerf Vitesse
77' Wissel Vitesse Wissel Roan van der Plaat voor Miliano Jonathans Vitesse
83' Wissel Excelsior Wissel Jerolldino Armantrading voor Jacky Donkor Excelsior
83' Wissel Excelsior Wissel Mike van Duinen voor Lennard Hartjes Excelsior
85' Wissel Vitesse Wissel Mees Kreekels voor Mats Egbring Vitesse
91' Penalty Excelsior Penalty Richie Omorowa Excelsior 1-1
96' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - Excelsior
Opstellingen Vitesse - Excelsior
De opstellingen van Vitesse en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.