Nabeschouwing VVV Venlo - Vitesse (0-1) || Eerste Divisie 2024/2025

Vrijdag 16 augustus 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2024/2025 neemt VVV Venlo het vrijdag 16 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Vitesse (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door Miliano Jonathans, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name VVV Venlo dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Vitesse uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE VVV Venlo - Vitesse 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor Mathijs Tielemans Vitesse
26' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor Giovanni van Zwam Vitesse
53' Doelpunt Vitesse Doelpunt Miliano Jonathans met assist van Gyan de Regt Vitesse 0-1
61' Wissel Vitesse Wissel Tomislav Gudelj voor Simon van Duivenbooden Vitesse
62' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Lasse Wehmeyer VVV-Venlo
62' Wissel VVV-Venlo Wissel Mees Kreekels voor Paul Friedrich Pöpperl VVV-Venlo
62' Wissel Vitesse Wissel Martijn Berden voor Loek Postma Vitesse
70' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor Miliano Jonathans Vitesse
71' Wissel Vitesse Wissel Irakli Yegoian voor Miliano Jonathans Vitesse
71' Wissel VVV-Venlo Wissel Diego van Zutphen voor Robin Lathouwers VVV-Venlo
78' Wissel VVV-Venlo Wissel Naïm Matoug voor Tim Braem VVV-Venlo
78' Wissel VVV-Venlo Wissel Emmanuel Gyamfi voor Simon Janssen VVV-Venlo
80' Wissel Vitesse Wissel Roan van der Plaat voor Alexander Büttner Vitesse
80' Wissel Vitesse Wissel Andy Visser voor Gyan de Regt Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Vitesse
Opstellingen VVV Venlo - Vitesse
De opstellingen van VVV Venlo en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Joannes Gerardus Adrianus Lammers
Coach John van den Brom
Voorbeschouwing VVV Venlo - Vitesse

VVV Venlo en Vitesse treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Vereijken en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en Vitesse elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst VVV Venlo 0
Winst Vitesse 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 11e positie staat, terwijl we Vitesse terugvinden op de 15e plaats.