Nabeschouwing Roda JC - Almere City (1-2) || Eredivisie Nacompetitie 2017/2018

Zondag 13 mei 2018 - 20:00 uur



In de Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 neemt Roda JC het zondag 13 mei 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Almere City (1-2)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Roda JC en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 1-2 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door S. van der Water, waarmee Almere City met 0-1 de leiding nam. Roda JC Kerkrade kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Schahin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette F. Hammouti zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Almere City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Allard Lindhout, waardoor Almere City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - Almere City
Goals
1
2
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
23
14
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
71
52
Gevaarlijke aanvallen
56
39
Passes
537
416
Overtredingen
8
11
Buitenspel
1
0
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Roda JC - Almere City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Almere City Doelpunt S. van der Water Almere City 0-1
53' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Schahin met assist van S. Gustafson Roda JC Kerkrade 1-1
65' Wissel Almere City Wissel N. van Hilten voor S. van der Water Almere City
69' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Ngombo voor O. Gnjatic Roda JC Kerkrade
75' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Engels voor D. Avdijaj Roda JC Kerkrade
84' Wissel Almere City Wissel K. van Buuren voor J. Hoefdraad Almere City
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Werker voor J. Vansteenkiste Roda JC Kerkrade
88' Doelpunt Almere City Doelpunt F. Hammouti Almere City 1-2
92' Wissel Almere City Wissel A. Vaarnold voor S. MacDonald Almere City
94' Gele kaart Almere City Gele kaart voor C. MacIntosh Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Almere City
Opstellingen Roda JC - Almere City
De opstellingen van Roda JC en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Robert Molenaar
Formatie 4-3-3
Coach Jack de Gier
Wissels Almere City
# Speler Pos.
21 Timo Plattel K
22 Mike Grim K
2 Kees van Buuren V
36 Nicky van Hilten V
24 Anass Ahannach M
8 Jeffrey Rijsdijk M
18 Ezra Walian A
9 Dennis van der Heijden A
Voorbeschouwing Roda JC - Almere City

Roda JC en Almere City treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en Almere City in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 10 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 0
Winst Almere City 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Roda JC - Almere City Opstelling Roda JC Opstelling Almere City Live Roda JC - Almere City Live Roda JC - Almere City kijken Roda JC - Almere City kijken Live Roda JC - Almere City stream Roda JC - Almere City Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - Almere City Uitslag Roda JC - Almere City Statistieken Roda JC - Almere City Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 Roda JC - Almere City wedden Roda JC - Almere City gokken Roda JC - Almere City Unibet