Nabeschouwing ADO Den Haag - De Graafschap (2-2) || Eredivisie Nacompetitie 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 20:00 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2023/2024 neemt ADO Den Haag het zaterdag 18 mei 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - De Graafschap (2-2)

De Eredivisie Nacompetitie 2023/2024 wedstrijd tussen ADO Den Haag en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Alex Schalk, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alex Schalk op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist De Graafschap de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Ralf Seuntjens.

Na 74 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Jeffry Fortes de 2-2 maakte voor De Graafschap. In de 78e minuut moest ADO Den Haag verder met een man minder, nadat Amir Absalem een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE ADO Den Haag - De Graafschap 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Alex Schalk met assist van Amir Absalem ADO Den Haag 1-0
33' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Daryl van Mieghem ADO Den Haag
36' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Alex Schalk met assist van Daryl van Mieghem ADO Den Haag 2-0
46' Wissel De Graafschap Wissel Philip Brittijn voor Lion Kaak De Graafschap
46' Wissel De Graafschap Wissel Ralf Seuntjens voor Devin Haen  De Graafschap
48' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Amir Absalem ADO Den Haag
56' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor Donny Warmerdam De Graafschap
62' Wissel De Graafschap Wissel Giovanni Büttner voor D. Flakus Bosilj De Graafschap
62' Wissel De Graafschap Wissel Mimoun Mahi voor Rio Hillen De Graafschap
67' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Ralf Seuntjens De Graafschap 2-1
68' Wissel ADO Den Haag Wissel Henri Koudossou voor Tyrese Asante ADO Den Haag
68' Wissel ADO Den Haag Wissel J. van der Sande voor Henk Veerman ADO Den Haag
74' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Jeffry Fortes met assist van Alexander Büttner De Graafschap 2-2
77' Wissel ADO Den Haag Wissel Finn de Bruin voor Lasse Vigen ADO Den Haag
78' Tweede gele kaart ADO Den Haag Tweede gele kaart voor Amir Absalem ADO Den Haag
89' Wissel ADO Den Haag Wissel Bart van Hintum voor Daryl van Mieghem ADO Den Haag
95' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Amir Absalem ADO Den Haag
90' Wissel ADO Den Haag Wissel Kürsad Sürmeli  voor Silvinho Esajas ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - De Graafschap
Opstellingen ADO Den Haag - De Graafschap
De opstellingen van ADO Den Haag en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.