Nabeschouwing Excelsior - NAC Breda (4-1) || Eredivisie Nacompetitie 2023/2024

Zondag 2 juni 2024 - 18:00 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2023/2024 neemt Excelsior het zondag 2 juni 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - NAC Breda (4-1)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Excelsior en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 4-1 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Troy Parrott, waarmee Excelsior met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 35e minuut voor dat Excelsior via Troy Parrott op 2-0 kwam te staan. Een eigen doelpunt van B. Kemper zorgde ervoor dat Excelsior in de 42e minuut op 3-0 kwam te staan.

Ook na de derde treffer nam Excelsior geen gas terug, waardoor in de 50e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Troy Parrott. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 58e minuut wist C. Staring namens NAC Breda de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Danny Desmond Makkelie en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Excelsior.

LIVE Excelsior - NAC Breda 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Excelsior Doelpunt Troy Parrott met assist van Lazaros Lamprou Excelsior 1-0
33' Couhaib Driouech Excelsior
35' Penalty Excelsior Penalty Troy Parrott Excelsior 2-0
35' Wissel NAC Breda Wissel M. Garbett voor F. Oldrup Jensen NAC Breda
42' Eigen doelpunt Excelsior Eigen doelpunt B. Kemper Excelsior 3-0
46' Wissel NAC Breda Wissel M. Koscelník voor R. Kuijpers NAC Breda
50' Doelpunt Excelsior Doelpunt Troy Parrott met assist van Derensili Sanches Fernandes Excelsior 4-0
58' Doelpunt NAC Breda Doelpunt C. Staring met assist van A. Omgba NAC Breda 4-1
63' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. Garbett NAC Breda
70' Wissel NAC Breda Wissel E. Ómarsson voor B. Kemper NAC Breda
70' Wissel NAC Breda Wissel Manel Royo voor S. Haugen NAC Breda
81' Wissel Excelsior Wissel Richie Omorowa voor C. Sandra Excelsior
85' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor C. Staring NAC Breda
86' Wissel Excelsior Wissel Jacky Donkor voor Derensili Sanches Fernandes Excelsior
86' Wissel Excelsior Wissel Mike van Duinen voor Lazaros Lamprou Excelsior
92' Wissel NAC Breda Wissel V. Wernersson voor D. Janošek NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - NAC Breda
Opstellingen Excelsior - NAC Breda
De opstellingen van Excelsior en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.