Nabeschouwing Roda JC - NAC Breda (0-5) || Eredivisie Nacompetitie 2023/2024

Vrijdag 17 mei 2024 - 20:10 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2023/2024 neemt Roda JC het vrijdag 17 mei 2024 om 20:10 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - NAC Breda (0-5)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Roda JC en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 0-5 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door B. Kemper, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. NAC Breda vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Janošek op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van NAC Breda, waarmee R. Kuijpers zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam NAC Breda geen gas terug, waardoor in de 75e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Koscelník. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor NAC Breda. Deze werd gescoord door S. Haugen in de 79e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jannick van der Laan en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van NAC Breda.

LIVE Roda JC - NAC Breda 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor C. Staring NAC Breda
33' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor Boyd Reith Roda JC Kerkrade
38' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor C. Martina NAC Breda
44' Doelpunt NAC Breda Doelpunt B. Kemper met assist van S. Haugen NAC Breda 0-1
49' Doelpunt NAC Breda Doelpunt D. Janošek NAC Breda 0-2
54' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Lucas Beerten voor Brian Koglin  Roda JC Kerkrade
54' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Lennerd Daneels voor Arjen van der Heide Roda JC Kerkrade
54' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Metehan Güclü  voor Walid Ould-Chikh Roda JC Kerkrade
55' Wissel NAC Breda Wissel M. Garbett voor B. Kemper NAC Breda
56' Wissel NAC Breda Wissel Manel Royo voor F. Oldrup Jensen NAC Breda
59' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Kuijpers met assist van M. Garbett NAC Breda 0-3
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Orhan Džepar voor Rodney Kongolo  Roda JC Kerkrade
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Niek Vossebelt voor Wesley Spieringhs Roda JC Kerkrade
67' Wissel NAC Breda Wissel M. Koscelník voor B. Lucassen NAC Breda
67' Wissel NAC Breda Wissel V. Wernersson voor D. Janošek NAC Breda
71' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor Niek Vossebelt Roda JC Kerkrade
75' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Koscelník met assist van V. Wernersson NAC Breda 0-4
79' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. Haugen met assist van V. Wernersson NAC Breda 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - NAC Breda
Opstellingen Roda JC - NAC Breda
De opstellingen van Roda JC en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bas Sibum
Coach Jean-Paul van Gastel
Voorbeschouwing Roda JC - NAC Breda

Roda JC en NAC Breda treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en NAC Breda in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 13 mei 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is NAC Breda favoriet. 2 keer wist de ploeg van Roda JC te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Roda JC. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.