Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles (1-2) || Eredivisie 2024/2025

Zondag 15 september 2024 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2024/2025 neemt Sparta Rotterdam het zondag 15 september 2024 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles (1-2)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-2 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Jakob Breum, waarmee Go Ahead Eagles met 0-1 de leiding nam. Go Ahead Eagles vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Victor Kaj Edvardsen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Sparta Rotterdam de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Shunsuke Mito. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sparta Rotterdam kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edwin van de Graaf, waardoor Go Ahead Eagles dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Aske Adelgaard Go Ahead Eagles
21' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt Jakob Breum met assist van Aske Adelgaard Go Ahead Eagles 0-1
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Joshua Kitolano voor Arno Verschueren Sparta Rotterdam
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Metinho voor Pelle Clement Sparta Rotterdam
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Charles-Andreas Brym voor Tobias Lauritsen Sparta Rotterdam
53' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt Victor Kaj Edvardsen Go Ahead Eagles 0-2
57' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor Mike Eerdhuijzen Sparta Rotterdam
58' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Mathis Suray voor Jakob Breum Go Ahead Eagles
67' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Mike Kleijn voor Djevencio van der Kust Sparta Rotterdam
69' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Julius Dirksen voor Aske Adelgaard Go Ahead Eagles
69' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Søren Tengstedt voor Bobby Adekanye Go Ahead Eagles
78' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Shunsuke Mito voor Mohamed Nassoh Sparta Rotterdam
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Milan Smit voor Victor Kaj Edvardsen Go Ahead Eagles
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Robbin Weijenberg voor Oliver Antman Go Ahead Eagles
80' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt Shunsuke Mito met assist van Julian Baas Sparta Rotterdam 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles
Opstellingen Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.