Nabeschouwing Śląsk Wrocław - St. Gallen (3-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 20:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Śląsk Wrocław het donderdag 15 augustus 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen St. Gallen. De wedstrijd wordt gespeeld in Tarczyński Arena in Wroclaw.

Via de Śląsk Wrocław - St. Gallen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Śląsk Wrocław - St. Gallen (3-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Śląsk Wrocław en St. Gallen is onder leiding van scheidsrechter Duje Strukan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Śląsk Wrocław. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Bastien Toma, waarmee St. Gallen met 0-1 de leiding nam. Śląsk Wrocław kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Petr Schwarz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette Piotr Samiec-Talar zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Śląsk Wrocław de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor Śląsk Wrocław vergroot nadat Aleks Petkov de 3-1 wist te scoren. In de 77e minuut moest Śląsk Wrocław verder met een man minder, nadat Aleks Petkov een tweede gele kaart kreeg. Na 102 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Matías Nahuel zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Het lukte St. Gallen na 108 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat Willem Geubbels de 3-2 wist te scoren. Na 112 minuten moest ook Arnau Ortiz van Śląsk Wrocław het veld verlaten nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart kreeg.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Duje Strukan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Śląsk Wrocław.

LIVE Śląsk Wrocław - St. Gallen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Śląsk Wrocław - St. Gallen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Chima Okoroji St. Gallen
3' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor Jacek Magiera Śląsk Wrocław
6' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor Mateusz Żukowski Śląsk Wrocław
10' VAR: Afgekeurd doelpunt Sebastian Musiolik Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Sebastian Musiolik Śląsk Wrocław
21' Doelpunt St. Gallen Doelpunt Bastien Toma met assist van Chadrac Akolo St. Gallen 0-1
31' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Jordi Quintillà St. Gallen
41' Doelpunt Śląsk Wrocław Doelpunt Petr Schwarz met assist van Mateusz Żukowski Śląsk Wrocław 1-1
43' Doelpunt Śląsk Wrocław Doelpunt Piotr Samiec-Talar met assist van Matías Nahuel Śląsk Wrocław 2-1
46' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Lukas Görtler St. Gallen
46' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor Jehor Macenko Śląsk Wrocław
46' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor Aleks Petkov Śląsk Wrocław
48' Doelpunt Śląsk Wrocław Doelpunt Aleks Petkov met assist van Petr Schwarz Śląsk Wrocław 3-1
54' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Jozo Stanic St. Gallen
61' Wissel St. Gallen Wissel Isaac Schmidt voor Lukas Görtler St. Gallen
61' Wissel St. Gallen Wissel Mihailo Stevanovic voor Jozo Stanic St. Gallen
67' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Burak İnce voor Piotr Samiec-Talar Śląsk Wrocław
75' Aleks Petkov Śląsk Wrocław
77' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor Matías Nahuel Śląsk Wrocław
77' Tweede gele kaart Śląsk Wrocław Tweede gele kaart voor Aleks Petkov Śląsk Wrocław
81' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Aleksander Paluszek voor Marcin Cebula Śląsk Wrocław
102' Tweede gele kaart Śląsk Wrocław Tweede gele kaart voor Matías Nahuel Śląsk Wrocław
90' Isaac Schmidt St. Gallen
102' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor Rafal Leszczynski Śląsk Wrocław
108' Penalty St. Gallen Penalty Willem Geubbels St. Gallen 3-2
109' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Tommaso Guercio voor Jehor Macenko Śląsk Wrocław
107' Christian Witzig St. Gallen
109' Wissel St. Gallen Wissel Jovan Milosevic voor Willem Geubbels St. Gallen
109' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Jakub Jezierski voor Sebastian Musiolik Śląsk Wrocław
109' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Arnau Ortiz voor Petr Schwarz Śląsk Wrocław
112' Tweede gele kaart Śląsk Wrocław Tweede gele kaart voor Arnau Ortiz Śląsk Wrocław
112' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor Arnau Ortiz Śląsk Wrocław
114' Wissel St. Gallen Wissel Moustapha Cissé voor Chadrac Akolo St. Gallen
114' Wissel St. Gallen Wissel Corsin Konietzke voor Christian Witzig St. Gallen
107' Gele kaart Śląsk Wrocław Gele kaart voor Arnau Ortiz Śląsk Wrocław
Video hoogtepunten en samenvatting Śląsk Wrocław - St. Gallen
Opstellingen Śląsk Wrocław - St. Gallen
De opstellingen van Śląsk Wrocław en St. Gallen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Śląsk Wrocław gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en St. Gallen zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Coach Jacek Magiera
Voorbeschouwing Śląsk Wrocław - St. Gallen

Śląsk Wrocław en St. Gallen spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Duje Strukan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Śląsk Wrocław en St. Gallen in de UEFA Conference League vond plaats op 7 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Gallen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is St. Gallen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Śląsk Wrocław te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Śląsk Wrocław. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.