Nabeschouwing AEK Athene - Artsakh (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 19:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt AEK Athene het donderdag 15 augustus 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Artsakh. De wedstrijd wordt gespeeld in OPAP Arena in Athens.

Via de AEK Athene - Artsakh live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - Artsakh (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen AEK Athene en Artsakh is onder leiding van scheidsrechter Robert Schröder geëindigd in een 1-0 overwinning voor AEK Athene. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Gonçalo Silva zette AEK Athens op een 1-0 voorsprong in de 92e minuut van de wedstrijd.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Schröder, waardoor AEK Athene de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE AEK Athene - Artsakh 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - Artsakh teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Noah Gele kaart voor Hélder Ferreira Noah
15' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Robert Ljubicic AEK Athens
24' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Stavros Pilios AEK Athens
45' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Damian Szymański AEK Athens
46' Wissel AEK Athens Wissel Erik Lamela voor Robert Ljubicic AEK Athens
46' Wissel AEK Athens Wissel Orbelín Pineda voor Damian Szymański AEK Athens
52' Gele kaart Noah Gele kaart voor Gonçalo Gregório Noah
53' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Alexander Callens AEK Athens
60' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Domagoj Vida AEK Athens
63' Wissel AEK Athens Wissel Matheus Aiás voor Niclas Eliasson AEK Athens
63' Wissel AEK Athens Wissel Eraldo Cinari voor Mijat Gaćinović AEK Athens
64' Wissel Noah Wissel Paolo Fernandes voor Gonçalo Gregório Noah
64' Wissel Noah Wissel Aboubakary Koita voor Hélder Ferreira Noah
70' Wissel Noah Wissel Ehsan Hajsafi voor Martin Gambos Noah
71' Gele kaart Noah Gele kaart voor Artem Avanesyan Noah
74' Wissel AEK Athens Wissel Sergey Muradyan voor Stavros Pilios AEK Athens
75' Wissel Noah Wissel Imran Oulad Omar voor Gor Manvelyan Noah
76' Wissel Noah Wissel Sergey Muradyan voor Gustavo Sangaré Noah
78' Gele kaart Noah Gele kaart voor Artem Avanesyan Noah
92' Eigen doelpunt AEK Athens Eigen doelpunt Gonçalo Silva Paolo Fernandes AEK Athens 1-0
97' Gele kaart Noah Gele kaart voor Eraldo Cinari Noah
103' Gele kaart Noah Gele kaart voor Ognjen Cancarevic Noah
97' Gele kaart Noah Gele kaart voor Gudmundur Thórarinsson Noah
103' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Lazaros Rota AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athene - Artsakh
Opstellingen AEK Athene - Artsakh
De opstellingen van AEK Athene en Artsakh zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Athene gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Artsakh zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing AEK Athene - Artsakh

AEK Athene en Artsakh spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Schröder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AEK Athene en Artsakh in de UEFA Conference League vond plaats op 6 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Artsakh. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Artsakh favoriet. 1 keer wist de ploeg van AEK Athene te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AEK Athene. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.