Nabeschouwing Ararat-Armenia - Zimbru (3-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 17:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Ararat-Armenia het donderdag 1 augustus 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Zimbru. De wedstrijd wordt gespeeld in Armenia Football Academy grass in Yerevan.

Via de Ararat-Armenia - Zimbru live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ararat-Armenia - Zimbru (3-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Ararat-Armenia en Zimbru is onder leiding van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ararat-Armenia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Tenton Yenne, waarmee Ararat-Armenia met 1-0 de leiding nam. Zimbru kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Justice Chigozirim Ohajunwa, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Ararat-Armenia vervolgens op 2-1. Het was Artur Serobyan die vanaf 11 meter wist te scoren in de 68e minuut.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Ararat-Armenia vergroot nadat Jonathan Duarte de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Ararat-Armenia.

LIVE Ararat-Armenia - Zimbru 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ararat-Armenia - Zimbru teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Amos Nondi Ararat-Armenia
28' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt Tenton Yenne Ararat-Armenia 1-0
46' Wissel Ararat-Armenia Wissel Karen Muradyan voor Amos Nondi Ararat-Armenia
59' Wissel Zimbru Wissel Ștefan Bîtca voor Ali Samake Zimbru
59' Wissel Zimbru Wissel Mihai Morozan voor Denys Dedechko Zimbru
60' Wissel Zimbru Wissel Justice Chigozirim Ohajunwa voor Serafim Cojocari Zimbru
60' Wissel Zimbru Wissel Mihai Morozan voor João Paulino Zimbru
60' Wissel Ararat-Armenia Wissel Alwyn Tera voor Armen Ambartsumyan Ararat-Armenia
62' Doelpunt Zimbru Doelpunt Justice Chigozirim Ohajunwa met assist van Jessie Guera Djou Zimbru 1-1
65' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Hovhannes Harutyunyan Ararat-Armenia
68' Penalty Ararat-Armenia Penalty Artur Serobyan Ararat-Armenia 2-1
75' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Emmanuel Chinemerem Alaribe Zimbru
75' Wissel Zimbru Wissel Ibrahima Therna Soumah voor Maximillian Ugochukwu Ihekuna Zimbru
77' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Radu Lucian Zimbru
77' Wissel Ararat-Armenia Wissel Alexis Rodríguez voor Artur Serobyan Ararat-Armenia
84' Wissel Ararat-Armenia Wissel Mathew Gbomadu voor Eric Ocansey Ararat-Armenia
88' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt Jonathan Duarte met assist van Alexis Rodríguez Ararat-Armenia 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ararat-Armenia - Zimbru
Opstellingen Ararat-Armenia - Zimbru
De opstellingen van Ararat-Armenia en Zimbru zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ararat-Armenia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zimbru zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ararat-Armenia - Zimbru

Ararat-Armenia en Zimbru spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ararat-Armenia en Zimbru in de UEFA Conference League vond plaats op 25 juli 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ararat-Armenia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Ararat-Armenia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Zimbru slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.