Nabeschouwing Artsakh - Sliema Wanderers (7-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Artsakh het donderdag 25 juli 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sliema Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kotaik Stadium in Abovian.

Via de Artsakh - Sliema Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Artsakh - Sliema Wanderers (7-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Artsakh en Sliema Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Roman Jitari geëindigd in een 7-0 overwinning voor Artsakh. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Virgile Pinson, waarmee Noah met 1-0 de leiding nam. Noah vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Gonçalo Gregório op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Noah, waarmee Gonçalo Gregório zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Noah geen gas terug, waardoor in de 56e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Gonçalo Gregório. De 5-0 voor Noah volgde even later in de 71e minuut nadat Eraldo Cinari namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 72e minuut was het Gustavo van Noah wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Noah mocht Hélder Ferreira in de 90e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Roman Jitari bij een 7-0 eindstand in het voordeel van Artsakh, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Artsakh - Sliema Wanderers 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Artsakh - Sliema Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Noah Doelpunt Virgile Pinson met assist van Gor Manvelyan Noah 1-0
28' Doelpunt Noah Doelpunt Gonçalo Gregório met assist van Gor Manvelyan Noah 2-0
31' Doelpunt Noah Doelpunt Gonçalo Gregório met assist van Virgile Pinson Noah 3-0
56' Doelpunt Noah Doelpunt Gonçalo Gregório met assist van Artem Avanesyan Noah 4-0
63' Wissel Sliema Wanderers Wissel Serginho voor Joseph Minala Sliema Wanderers
63' Wissel Noah Wissel Gustavo Sangaré voor Artem Avanesyan Noah
63' Wissel Noah Wissel Hovhannes Hambardzumyan voor Aleksandar Miljkovic Noah
65' Wissel Noah Wissel Cain Attard voor Virgile Pinson Noah
65' Wissel Sliema Wanderers Wissel Hélder Ferreira voor Myles Beerman Sliema Wanderers
71' Doelpunt Noah Doelpunt Eraldo Cinari met assist van Gudmundur Thórarinsson Noah 5-0
72' Doelpunt Noah Doelpunt Gustavo met assist van Gustavo Sangaré Noah 6-0
74' Wissel Sliema Wanderers Wissel Samuel Gomes voor Vito Plut Sliema Wanderers
77' Wissel Noah Wissel Imran Oulad Omar voor Martin Gambos Noah
78' Wissel Sliema Wanderers Wissel Stanley Nka Ohawuchi voor Stephen Pisani Sliema Wanderers
79' Wissel Sliema Wanderers Wissel Neil Frendo voor Adam Magri Overend Sliema Wanderers
80' Wissel Noah Wissel Matheus Aiás voor Gonçalo Gregório Noah
90' Doelpunt Noah Doelpunt Hélder Ferreira Noah 7-0
Video hoogtepunten en samenvatting Artsakh - Sliema Wanderers
Opstellingen Artsakh - Sliema Wanderers
De opstellingen van Artsakh en Sliema Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Artsakh gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sliema Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Paul Zammit
Voorbeschouwing Artsakh - Sliema Wanderers

Artsakh en Sliema Wanderers spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roman Jitari en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Artsakh en Sliema Wanderers elkaar treffen in de UEFA Conference League.