Nabeschouwing Auda - Cliftonville (2-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 31 juli 2024 - 17:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Auda het woensdag 31 juli 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Cliftonville. De wedstrijd wordt gespeeld in Ķekavas stadions in Kekava.

Via de Auda - Cliftonville live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Auda - Cliftonville (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Auda en Cliftonville is onder leiding van scheidsrechter Dominik Starý geëindigd in een 2-0 overwinning voor Auda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Abiodun Omojesu Ogunniyi, waarmee Auda met 1-0 de leiding nam. Auda vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Abdulrahman Taiwo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Auda.

LIVE Auda - Cliftonville 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Auda - Cliftonville teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor Conor Pepper Cliftonville
51' Doelpunt Auda Doelpunt Abiodun Omojesu Ogunniyi Auda 1-0
59' Gele kaart Auda Gele kaart voor Krišjānis Zviedris Auda
61' Doelpunt Auda Doelpunt Abdulrahman Taiwo met assist van Matheus Clemente Auda 2-0
63' Wissel Cliftonville Wissel Joe Gormley voor Conor Pepper Cliftonville
64' Wissel Cliftonville Wissel Sean Stewart voor Shaun Leppard Cliftonville
69' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor Luke Conlan Cliftonville
70' Wissel Auda Wissel Ousmane Camara voor Elhadj Mane Auda
73' Wissel Cliftonville Wissel Ryan Corrigan voor Ryan Curran Cliftonville
77' Wissel Auda Wissel Ibrahim Pekegnon Kone voor Matheus Clemente Auda
77' Wissel Auda Wissel Lucas Ramos voor Abiodun Omojesu Ogunniyi Auda
80' Wissel Cliftonville Wissel Jack Berry voor Rory Donnelly Cliftonville
80' Wissel Cliftonville Wissel Ben Wylie voor Ronan Doherty Cliftonville
85' Wissel Auda Wissel Abdoul Kader Traore voor Mor Talla Gaye Auda
85' Wissel Auda Wissel Olabanjo Alexander Ogunji voor Bruno Tavares Auda
Video hoogtepunten en samenvatting Auda - Cliftonville
Opstellingen Auda - Cliftonville
De opstellingen van Auda en Cliftonville zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Auda gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cliftonville zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.