Nabeschouwing Auda - Drita (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 17:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Auda het donderdag 8 augustus 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Drita. De wedstrijd wordt gespeeld in Ķekavas stadions in Kekava.

Via de Auda - Drita live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Auda - Drita (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Auda en Drita is onder leiding van scheidsrechter Dario Bel geëindigd in een 1-0 overwinning voor Auda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Bruno Tavares, waarmee Auda met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Auda dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Auda.

LIVE Auda - Drita 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Auda - Drita teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Auda Gele kaart voor Moussa Ouedraogo Auda
8' Doelpunt Auda Doelpunt Bruno Tavares Auda 1-0
41' Gele kaart Drita Gele kaart voor Rron Broja Drita
46' Wissel Drita Wissel Blerim Krasniqi voor Arb Manaj Drita
60' Gele kaart Auda Gele kaart voor Mor Talla Gaye Auda
66' Wissel Drita Wissel Hasan Gomda voor Juan Camilo Mesa Drita
68' Wissel Auda Wissel Ousmane Camara voor Elhadj Mane Auda
73' Wissel Auda Wissel Lucas Ramos voor Matheus Clemente Auda
73' Wissel Drita Wissel Alexandre Fressange voor Veton Tusha Drita
78' Gele kaart Auda Gele kaart voor Petar Bosančić Auda
78' Wissel Auda Wissel Abdoul Kader Traore voor Mor Talla Gaye Auda
83' Wissel Drita Wissel Almir Ajzeraj voor Kastriot Selmani Drita
Video hoogtepunten en samenvatting Auda - Drita
Opstellingen Auda - Drita
De opstellingen van Auda en Drita zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Auda gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Drita zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.